上一頁下一頁
發新話題

【萬里長徵】 ... 神經♂♀ 么狗貳

收藏  |  訂閱
747  4.8k

引用:
原帖由 MetroAgent 於 2009-1-29 12:53 PM 發表 查看引用來源

今日第一日返工﹖
係呀~~~
本身叫我 2月9 先返, 突然要我即返~~~
唯有.......乖乖地去上班~~~
反正我唔會同錢作對~~~

引用:
原帖由 MetroAgent 於 2009-1-29 12:42 PM 發表 查看引用來源

老虎仔...

我希望搞到成徵好似以前咁旺之嘛..:smile_44:
刀刀~
今時唔同往日啦~~
講錯少少就會俾人禁言啦~~~ :smile_44: :smile_44:

引用:
原帖由 老苦主 於 2009-1-29 12:50 PM 發表

香港人唔係為兩餐就為學位, 唔忙有假, 我地得閒抽到時間咁傾已經好叻!

你睇... 你睇... 我又要準備出街玩!:smile_30::smile_43:

Good Bye.... King sir and 各位!
再戰  老虎仔

引用:
原帖由 老苦主 於 2009-1-29 12:54 PM 發表 查看引用來源

原來我地都係慢版一族:smile_30:
我都唔知我算唔算慢~~~
因為我唔打得多內容, 佢會唔俾我發言~~~

引用:
原帖由 老苦主 於 2009-1-29 12:56 PM 發表 查看引用來源

人唔玩, 好易老!:smile_30: 真係要閃... Good bye! King sir and you!:smile_30:
再見~~~
我都想去玩, 不過遲下先~~~ kekekekekekeke~~~

引用:
原帖由 MetroAgent 於 2009-1-29 12:50 PM 發表 查看引用來源

其實discuss比以前都加左好多個server架啦.. 但d人就唔知道去晒邊..:smile_27:
查實唔關d serve 樹~
係人既問題~~~~~ :smile_44:

引用:
原帖由 rikumasaki 於 2009-1-29 12:51 PM 發表

無計啦~~~
以前班人出去玩, 玩到d relationship 都差晒~~~
唉..............

我估我家陣開post 都係無人理我架啦~~~
我都明...以前我玩開個post都係咁...散晒..

引用:
原帖由 MetroAgent 於 2009-1-29 01:00 PM 發表 查看引用來源

我都明...以前我玩開個post都係咁...散晒..
冰個係你反開架~~~ :smile_47:

引用:
原帖由 MetroAgent 於 2009-1-29 12:57 PM 發表 查看引用來源

係新鴻基買個班人算好彩囉:smile_38:
大佬king, 我尋日計過, 普通人想儲 一千萬, 真係做到老, 唔食都唔知有無......
唉......唔投機, 真係無乜機.............:') :') :')

引用:
原帖由 等愛 於 2009-1-29 12:58 PM 發表 查看引用來源

刀刀~
今時唔同往日啦~~
講錯少少就會俾人禁言啦~~~ :smile_44: :smile_44:
心聲高唱:"小生小生怕怕囉~~~ 哎呀哎呀唷!!!"

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆