上一頁下一頁
發新話題

★☆肥友徵友區☆★...徵 男女18至99有眼耳口鼻 part 280

收藏  |  訂閱
733  5.8k

引用:
原帖由 mcjeje 於 28-1-2009 01:53 發表 查看引用來源

wo好開放架~come on baby ~~~:smile_47:
妳唸左去邊阿~~:smile_30:
係露天地方燒野食同玩,緊係開放啦~:smile_30:

引用:
原帖由 JeanReno 於 28-1-2009 01:51 發表 查看引用來源

你又唔好甘睇小自己
你是最好的 你知道嗎???:smile_46: (國)
俺不知道~這個我說不上~:smile_27:  (國)

引用:
原帖由 bringMeHome 於 2009-1-28 01:59 AM 發表 查看引用來源

妳唸左去邊阿~~:smile_30:
係露天地方燒野食同玩,緊係開放啦~:smile_30:
你諗o左去邊呢~我屋企出面真係好開放有露天地方:smile_46:

引用:
原帖由 bringMeHome 於 2009-1-28 01:59 AM 發表 查看引用來源

玩遊戲je~~d人唔會甘蠻塞掛~
係 遊戲者:smile_30:

引用:
原帖由 bringMeHome 於 2009-1-28 02:01 AM 發表 查看引用來源

俺不知道~這個我說不上~:smile_27:  (國)
俺?山東阿伯?:smile_14: "你地台唔地台阿?":smile_30:

引用:
原帖由 mcjeje 於 28-1-2009 02:01 發表 查看引用來源

你諗o左去邊呢~我屋企出面真係好開放有露天地方:smile_46:
妳唸左去左邊~~我唸左去右邊~~:smile_30:
妳個度甘開放ga咩,幾时去燒野食ㄚ~:smile_46:

good nite啦 要早睡早起做好寶寶 :smile_30:

引用:
原帖由 JeanReno 於 28-1-2009 02:04 發表 查看引用來源

係 遊戲者:smile_30:
冇錯~just a game~wanna play a game w/ you~

引用:
原帖由 bringMeHome 於 2009-1-28 02:08 AM 發表 查看引用來源

妳唸左去左邊~~我唸左去右邊~~:smile_30:
妳個度甘開放ga咩,幾时去燒野食ㄚ~:smile_46:
原來係你.........
又燒..燒左你黎食...你快D坐上個爐度

引用:
原帖由 JeanReno 於 2009-1-28 02:09 AM 發表 查看引用來源
good nite啦 要早睡早起做好寶寶 :smile_30:
GD NITE 啦睡寶寶~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆