上一頁下一頁
發新話題

蓉兒上discuss,徵朋友,88

收藏  |  訂閱
736  6.3k

引用:
原帖由 文曲 於 2009-1-23 11:32 PM 發表 查看引用來源

旋轉木馬係小孩子玩意~:smile_40:
你都不明:smile_14: ,是講起點和終點也一樣,,,,,,,,是無結束的維持下去呀.,,,,,,,,,是人生有喜有悲呀

引用:
原帖由 文曲 於 2009-1-23 11:35 PM 發表 查看引用來源

咁就加多一個吻吧~ :smile_40:
咁呀.................好多人呀.你要比我想一下先:smile_13: :smile_13:

引用:
原帖由 文曲 於 2009-1-23 11:36 PM 發表 查看引用來源

pm 答,快~ :smile_22:
唔識答呀........:smile_14:

引用:
原帖由 MATHES232 於 2009-1-24 12:01 AM 發表 查看引用來源

咁呀.................好多人呀.你要比我想一下先:smile_13: :smile_13:
得你倆個之MA:smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 MATHES232 於 2009-1-23 12:12 AM 發表 查看引用來源

就在家呀,我是游來又游去呀湖海多美呀,在看鬼戲呀.是了,有梁祝未呀.想   dxxxx來看呀:smile_13:
無事怕呀
做乜鬼鬼崇崇,要做就去做~ :smile_34:

既然唔怕,嘴多啖~

引用:
原帖由 文曲 於 2009-1-23 11:37 PM 發表 查看引用來源

妳去 "撕" 後,無人敢o黎~ :smile_30:
我今日最有興趣就是這一貼了:smile_44: ,在where,pm比我知.我最多得個看字呀.不出貼呀.:smile_42: 行不行呀.文曲:smile_13:

引用:
原帖由 MATHES232 於 2009-1-23 12:13 AM 發表 查看引用來源

我3日已吃完了,so easy:smile_34:
妳很愛吃朱古力~:smile_41:

引用:
原帖由 文曲 於 2009-1-23 11:39 PM 發表 查看引用來源

妳可以慳返染髮錢~ :smile_30:
咁又真的呀
個個也話我的頭髮好上色又靚呀.唔信你問ching ching:smile_14:

引用:
原帖由 MATHES232 於 2009-1-24 12:04 AM 發表 查看引用來源

我今日最有興趣就是這一貼了:smile_44: ,在where,pm比我知.我最多得個看字呀.不出貼呀.:smile_42: 行不行呀.文曲:smile_13:
事無不可對人言,不用 PM ~ :smile_34:

係最多女性出現O個個貼~:smile_30:

引用:
原帖由 文曲 於 2009-1-23 11:42 PM 發表 查看引用來源

咁招積,好,又考下妳,我第一次入妳的 post ,妳用甚麼頭像~
我自已的相.綠色的,手托頭.對嗎/我重記得你說過什麼呀:smile_30: :smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆