上一頁下一頁
發新話題

蓉兒上discuss 徵朋友,86

收藏  |  訂閱
739  5.6k

hihi

everybody how are you !

返工悶悶地, 我也來chat一chat

引用:
原帖由 monchh2005 於 2009-1-12 01:09 PM 發表 查看引用來源
everybody how are you !
你來talk 一tailk,大家線上see 又see.你好

引用:
原帖由 monchh2005 於 2009-1-12 01:09 PM 發表 查看引用來源
返工悶悶地, 我也來chat一chat
人生笑一笑.你可常來說一說.歡迎

家姐仲記唔記得我呀,你幾好呀麻?
sorry,失蹤左好耐= =
上次同你傾完,之後都忙住趕essay,
之後放假又同fd去左威爾斯玩...
前日先返黎,今日開學
過多幾個鍾天光我就要返學啦:smile_27:

引用:
原帖由 MATHES232 於 2009-1-12 01:13 PM 發表 查看引用來源

你來talk 一tailk,大家線上see 又see.你好
HEHE,
勁喎

引用:
原帖由 MATHES232 於 2009-1-12 01:14 PM 發表 查看引用來源

人生笑一笑.你可常來說一說.歡迎
從你的說話裏可見, 你應該是一個幾樂觀的人噢

引用:
原帖由 tatwing 於 2009-1-12 01:25 PM 發表 查看引用來源
家姐仲記唔記得我呀,你幾好呀麻?
sorry,失蹤左好耐= =
上次同你傾完,之後都忙住趕essay,
之後放假又同fd去左威爾斯玩...
前日先返黎,今日開學
過多幾個鍾天光我就要返學啦:smile_27:
我記得你呀.你要我估歌呀/你好嗎/我也掛念你

引用:
原帖由 monchh2005 於 2009-1-12 01:25 PM 發表 查看引用來源

HEHE,
勁喎
http://hk.youtube.com/watch?v=spYiovBmtZs&feature=related
人生美意在每天.請你不要太客氣
蓉兒只是小文字,看看笑笑就忘掉

引用:
原帖由 MATHES232 於 2009-1-12 01:30 PM 發表

我記得你呀.你要我估歌呀/你好嗎/我也掛念你
好開心家姐仲記得我
我幾好呀,去威爾斯好好玩呀,有雪滑,風景都好令
同埋我gf假期都黎左uk陪我,同佢一齊好似咩都開心d^^
我有掛住你架:smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆