上一頁下一頁
發新話題

『 FOREVER......』(完)

收藏  |  訂閱
299  35.3k

一段好sweet o既回憶

引用:
原帖由 多情自古空餘恨 於 2008-12-19 06:15 PM 發表 查看引用來源

原本我唔中意食煙...不過因為有時壓力太...吸2口呼返d怨氣出黎又好似舒服d.......一時時食啦...多數出街玩先會食...係屋企唔會食
哦...咁應該係食薄荷煙....純慱萬..綠LUNKY個D

引用:
原帖由 大ching 於 2008-12-19 10:52 PM 發表 查看引用來源
哦...咁應該係食薄荷煙....純慱萬..綠LUNKY個D
個人有得簡既一定係食純簿萬.......我呃呃先去浦完好攰=.=個fd 生日去左個新場尖東club R !!^^"

引用:
原帖由 bcm 於 2008-12-19 09:19 PM 發表 查看引用來源
幫手推下先!!

如果樓主case中的女主角,見到呢篇文,可能感動到立即投懷送抱
係就好喇.....^^"如果真係咁.....我呢世唔洗再識女仔喇!!!!!!可惜既係佢呢家有個男朋友喇~~大家幫我祝佢幸福吧!!!推推推推推!!!!!!!!!!!!!

引用:
原帖由 a5vt 於 2008-12-19 09:44 PM 發表 查看引用來源
一段好sweet o既回憶
係丫...THX~~你花咁多時間睇!!!!!!

引用:
原帖由 lemon00831 於 2008-12-19 06:33 PM 發表 查看引用來源
係咪用錯方法呢:smile_41:
我估一來係用錯方法啦!!!2來我估我唔係佢杯茶!!!

引用:
原帖由 多情自古空餘恨 於 2008-12-20 06:24 AM 發表 查看引用來源

個人有得簡既一定係食純簿萬.......我呃呃先去浦完好攰=.=個fd 生日去左個新場尖東club R !!^^"
岩岩打完機返屋企 仲有5個鐘豪比佢

引用:
原帖由 大ching 於 2008-12-20 07:07 AM 發表 查看引用來源
岩岩打完機返屋企 仲有5個鐘豪比佢
今日都要返學咩?~

好好睇!!真誠的故事永遠最好看!慢慢寫!

引用:
原帖由 多情自古空餘恨 於 2008-12-20 02:26 PM 發表 查看引用來源

今日都要返學咩?~
唔使ar....支力 ma 咪早d返去食埋個早餐 扯飛煙訓....我等陣都落去機鋪打下鼓再睇下金日唱k幾錢...睇下一唔一班人唱k定係打牌

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆