上一頁下一頁
發新話題

[財財] 11月29日有Party

收藏  |  訂閱
461  4.1k

PARTY完滿結束, 多謝咁多位出席既朋友! 尋晚真係玩得好開心!

引用:
原帖由 恭喜財財 於 2008-12-1 12:53 AM 發表 查看引用來源
PARTY完滿結束, 多謝咁多位出席既朋友! 尋晚真係玩得好開心!
我要多謝財財你
我都玩得好開心啊

引用:
原帖由 (分身) 於 2008-12-1 12:56 AM 發表 查看引用來源

我要多謝財財你
我都玩得好開心啊
我好耐無試過飲咁多! 醉到今晚至好番D! :smile_27: :smile_27:

引用:
原帖由 恭喜財財 於 2008-12-1 12:53 AM 發表 查看引用來源
我都成年未劏過,禽晚都要劏番次:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 ko5066 於 2008-12-1 01:01 AM 發表 查看引用來源

我都成年未劏過,禽晚都要劏番次:smile_30: :smile_30:
唔湯邊夠盡興呀! :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 恭喜財財 於 2008-12-1 01:07 AM 發表 查看引用來源

唔湯邊夠盡興呀! :smile_30: :smile_30:  
哈............我飲完仲去推個油先返工
系骨場張床掙扎咗好耐都諗唔到籍口射波,唯有返落去開工:smile_30: :smile_30:

訓前推多野..........各位晚安:smile_43: :smile_43:

引用:
原帖由 ko5066 於 2008-12-1 01:11 AM 發表 查看引用來源

哈............我飲完仲去推個油先返工
系骨場張床掙扎咗好耐都諗唔到籍口射波,唯有返落去開工:smile_30: :smile_30:
真係辛苦你啦!

咁多位!

引用:
原帖由 恭喜財財 於 2008-12-1 09:50 AM 發表 查看引用來源
咁多位!
財財早晨..............禽晚好訓嘛:smile_30: :smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆