上一頁下一頁
發新話題

大家記得我嗎?出街完玩具分享~~~~

收藏  |  訂閱
246  26.9k

係我呀……
引用:
原帖由 xirrr 於 2008-11-25 08:33 PM 發表

下面既相竟然係你既 ?
又有豐胸 又有美腿
依家中6女仔發育得咁好:smile_40:
下面既相係我呀…… 多謝多謝~~~~

其實我中7啦........:smile_13:

引用:
原帖由 coolcool62 於 2008-11-25 10:34 PM 發表

ha,你男友直情幸福爆la, 等我估下你幾大先~~~~ 33D????

得閒就on下msn la, 唔駛成日要等你止黎呢到, 先可以同你偈計..............
幾時得閒可以影D新相睇下你個靚靚樣呀, 好吊引呀~~~
大約系33D/E啦~~~~~

得閒我會online 架喇~~~~

引用:
原帖由 得閒就鈬 於 2008-11-26 12:06 PM 發表

由朝high晚到有無咁犀利呀:smile_41:  
冇成日咁勁……… 4,5個鐘之嘛~~~~

引用:
原帖由 晴天_豬豬 於 2008-11-26 18:44 發表 查看引用來源

冇成日咁勁……… 4,5個鐘之嘛~~~~
pm左妳...等妳比msn我:smile_13:

引用:
原帖由 晴天_豬豬 於 2008-11-26 18:28 發表 查看引用來源
係我呀……

下面既相係我呀…… 多謝多謝~~~~

其實我中7啦........:smile_13:
form 7 need super add oil
the most tired time for study

你男友好強..一晚5次
話時話,,你簽名個度d黑絲係邊度買得到:smile_35:

看完有兩個疑問
1)長時間KEEP住震不是會痛嗎?
2)玩緊震蛋之類的東西坐住不會有聲嗎?(有試過的人應該明白我說甚麼)

回覆 237# 的帖子

開靜音-.-''哈哈

勁多精系妹好度流返出黎~~~~ 真系好鍾意依種俾愛人灌滿既feel.....
形容得真係精彩..睇到JJ都硬晒..樓主妳好野:smile_47: :smile_47:

引用:
原帖由 晴天_豬豬 於 2008-11-26 06:31 PM 發表 查看引用來源

大約系33D/E啦~~~~~

得閒我會online 架喇~~~~
而家d學生妹真係好身村...
我都間唔中online喎, 不如得閑又傾下share下d experience?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆