上一頁下一頁
發新話題

徵心境開朗之人士進入有緣小小館(45+)

收藏  |  訂閱
729  7.4k

引用:
原帖由 happylady636 於 2008-10-26 10:53 PM 發表 查看引用來源

你識鬼欣賞....:smile_22: ..無品味~~~:smile_34:
..........跳完舞好返工........:smile_34: ........

引用:
原帖由 happylady636 於 2008-10-26 10:54 PM 發表 查看引用來源

你係咪活得不耐煩..........:smile_22: 唔好迫事頭婆出手........:smile_34:  
...........妳想點出手 :smile_40:  ...........抱抱...........:smile_41:  .................

引用:
原帖由 如風~ 於 2008-10-27 12:22 PM 發表 查看引用來源

..........跳完舞好返工........:smile_34: ........

有分數........:smile_34:

引用:
原帖由 如風~ 於 2008-10-27 12:28 PM 發表 查看引用來源

...........妳想點出手 :smile_40:  ...........抱抱...........:smile_41:  .................
狂睥..~~~:smile_38:睇你仲敢唔敢亂翕~~~ :smile_40:

引用:
原帖由 happylady636 於 2008-10-27 10:00 AM 發表 查看引用來源

我係影[后]
係咩,你參加邊一屆架

引用:
原帖由 happylady636 於 2008-10-27 10:04 AM 發表 查看引用來源

多謝關心.. .已睇巫醫...:smile_13: 飲左神水....:smile_44: .好左好多~~~:smile_40:
有無打針呀

打支針好的喎

引用:
原帖由 happylady636 於 2008-10-27 10:08 AM 發表 查看引用來源

....最近多一樣強項...係自由博擊~~~:smile_44:
哈........的公仔好得意喎

成龍大戰李連杰

引用:
原帖由 happylady636 於 2008-10-27 10:13 AM 發表 查看引用來源

仇兄幾耐無去過士多呢~~?:smile_40:
現今時代....既士多....有此設備...好耐啦....:smile_38:
唔好做井底之蛙...跳出黎見見世面........:smile_38:  
係咩

我樓下

街口

轉角

果間

無概

引用:
原帖由 happylady636 於 2008-10-27 10:14 AM 發表 查看引用來源

你幾時做左天眼通???:smile_41:
我幾高道行得假

區區天眼通,點會難到我丫

引用:
原帖由 happylady636 於 2008-10-27 10:19 AM 發表 查看引用來源

仇兄..:smile_14: 咪咁啦...... .對lady要斯文d....
坐底食碟意粉先....:smile_38:

食得斯文d...得唔得丫.........:smile_22:  
有無蘭州拉麵呀

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆