上一頁下一頁
發新話題

我同sp既故事^^

收藏  |  訂閱
700  78.4k

引用:
原帖由 cdin 於 2008-10-23 11:26 PM 發表 查看引用來源
一路吹, 聽到BF係咁呻吟, 我都出哂水!
我都好鍾意聽男人呻吟.......so good lei

引用:
原帖由 cdin 於 2008-10-23 11:26 PM 發表 查看引用來源
咁正......:smile_47:
妳唔塞住d玩具先,頂住當先嘛:smile_46:

其實我想知妳d女人,把口話唔要,個心會唔會係好鬼想要呢
有冇d身體語言係可以知道架:smile_45:

坦白講, 我對呢d咁隨便嘅女人無咩好感, 男人係咁, 咁多人玩過嘅就覺得唔矜貴, 玩吓佢就無所謂, 過世就咪制 !

引用:
原帖由 dch123 於 2008-10-24 12:52 AM 發表 查看引用來源
坦白講, 我對呢d咁隨便嘅女人無咩好感, 男人係咁, 咁多人玩過嘅就覺得唔貴, 玩吓佢就無所謂, 過世就咪制 !
咁又唔係咁講, 情到濃時, 仲理咁多矜唔矜持咩, 做愛最後嘅目的就係雙方達到高潮, 然後釋放情慾, 再增進感, 令下一次更high! 呢個係一個心理同身理嘅需要嚟的.

仲有, 隨便唔等於唔貴, 有d女人唔係個個男人都可以行埋, 要有d質數先得架!

引用:
原帖由 Seductive 於 2008-10-23 10:49 PM 發表 查看引用來源

yes yes yes 識d野bor
食煙果d精主, d 精通常咸d
識d野bor.

引用:
Yes, good feel.

引用:
原帖由 Elyse110 於 2008-10-23 11:26 PM 發表 查看引用來源

我都好鍾意聽男人呻吟.......so good lei
me too

引用:
原帖由 unclelou 於 2008-10-23 11:33 PM 發表 查看引用來源
其實我想知妳d女人,把口話唔要,個心會唔會係好鬼想要呢
有冇d身體語言係可以知道架:smile_45:
我把口同個心都好想要架wor

引用:
原帖由 dch123 於 2008-10-24 12:52 AM 發表 查看引用來源
坦白講, 我對呢d咁隨便嘅女人無咩好感, 男人係咁, 咁多人玩過嘅就覺得唔矜貴, 玩吓佢就無所謂, 過世就咪制 !
咁 c hing, 你唔好睇唔好回我個post,
仲有, 唔好小西啦

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆