上一頁下一頁
發新話題

同p先生超爽既一次,真係完全開心既回憶

收藏  |  訂閱
402  12.8k

引用:
原帖由 開放情人 於 2008-10-17 05:05 PM 發表 查看引用來源

當然啦,同埋佢地唔敢係我面前打交,因為邊隻打交我打晒咁多隻既

不過我好小打佢地我係大聲鬧佢地佢地就知自己錯囉:smile_35:
妳咪就係馴獸師~~:smile_24: !!

引用:
原帖由 lung_J1986 於 2008-10-17 05:05 PM 發表 查看引用來源

我有一隻傻嫁....同佢玩玩下玩得興起就出爪嫁~~整到我成身傷痕!!由其事沖涼果陣....:smile_19:
貓係咁架啦,有d神經質既,唔出奇架,不過我個d就唔會囉,因為佢地4隻野自己玩多,

好小要我陪佢地玩

支持支持!!!!

引用:
原帖由 開放情人 於 2008-10-17 05:06 PM 發表 查看引用來源

未必架,因為我遇過一條賤人唔理我既生死

只為自己舒服 :')
個個男人都吾同既.......我覺得女仔要黎鍚............

引用:
原帖由 lung_J1986 於 2008-10-17 05:06 PM 發表 查看引用來源

妳咪就係馴獸師~~:smile_24: !!
好似教小朋友咁,唔通下下打咩,同埋貓好記仇架,你打得佢多佢會唔理你架:smile_35:

引用:
原帖由 開放情人 於 2008-10-17 05:06 PM 發表 查看引用來源

有睇妳之前出post....我知咩野料!!:') ....

過左去就算啦~~~~~

引用:

你都識講佢係賤人啦:smile_30:

引用:
原帖由 我愛女仔 於 2008-10-17 05:07 PM 發表 查看引用來源
支持支持!!!!
多謝支持

引用:
原帖由 開放情人 於 2008-10-17 05:07 PM 發表 查看引用來源

好似教小朋友咁,唔通下下打咩,同埋貓好記仇架,你打得佢多佢會唔理你架:smile_35:
但係我果隻唔打唔得嫁有時........佢依家個個都唔驚...係驚我!!

引用:
原帖由 sammy0102 於 2008-10-17 05:07 PM 發表 查看引用來源

個個男人都吾同既.......我覺得女仔要黎鍚............
唔識錫女仔個d咪人渣囉

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆