上一頁下一頁
發新話題

蓉兒上discuss,徵朋友46

收藏  |  訂閱
737  5.9k

office hour...............明€天果時找你..........

引用:
原帖由 光影狹縫 於 2008-10-8 11:37 PM 發表 查看引用來源
office hour...............明€天果時找你..........
對呀,那時好多文人呀,fd呀,你see 我post,16頁呀,

引用:
原帖由 夢想人生 於 2008-10-8 11:37 PM 發表 查看引用來源
我去食宵夜先
陣間再入:smile_34:
快些呀,否則sleep呀,:smile_34:
今日上了那煙雨冢冢的youtube
好多歌,好好聽,我想請ask 1967.無記的第一首國語歌是什樌?兩個字,,,,,,,,,,舒雅頌主唱
我只see過小說,瓊瑤原著,,,,,,,,,,第一句,,,,,,在一個美麗的晚上,我們曾並(堅)看xx
我在上年台慶,only聽了雨2句,,,,,,,,,,,,,,,,,

引用:
原帖由 MATHES232 於 2008-10-8 11:43 PM 發表 查看引用來源

知道啦~:smile_40:

引用:
原帖由 MATHES232 於 2008-10-8 07:43 AM 發表 查看引用來源

今日上了那煙雨冢冢的youtube
好多歌,好好聽,我想請ask 1967.無記的第一首國語歌是什樌?兩個字,,,,,,,,,,舒雅頌主唱
我只see過小說,瓊瑤原著,,,,,,,,,,第一句,,,,,,在一個美麗的 ...
hello重未訓:smile_38:

Support Host :smile_38:

聽日仲有得跌:smile_40:

引用:
原帖由 巴斯克 於 2008-10-9 12:03 AM 發表 查看引用來源
is it a PP???

引用:
原帖由 ccmhkg 於 2008-10-9 12:05 AM 發表 查看引用來源

is it a PP???
係呀你又識既

引用:
原帖由 巴斯克 於 2008-10-9 12:03 AM 發表 查看引用來源
我也想買941 and一d小股

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆