上一頁下一頁
發新話題

狼虎之年~~ part VIII

收藏  |  訂閱
441  23.3k

引用:
原帖由 jumboleung 於 2008-10-17 06:10 AM 發表 查看引用來源
caramels, standard size,HKD $149.

哦, $149, 咁應該係中size喇

引用:
原帖由 無愁^^ 於 2008-10-17 09:58 AM 發表 查看引用來源

好精彩呀:smile_30: :smile_30:
嘩!妳睇到流口水!

引用:
原帖由 jumboleung 於 2008-10-17 09:43 AM 發表 查看引用來源
淨係識吊西,

無其它野做?

師兄講得好啱,除咗ML之外,仲有好多野係值得我地去做,或者應該去做嘅,不過,引版嘅主題係性,所以講番d有關性嘅野,大家開心下,好過講是講非吖。其實,識得ML,即係識得造人姐,冇乜野唔妥架。

引用:
原帖由 ughked 於 2008-10-17 10:03 AM 發表 查看引用來源

師兄講得好啱,除咗ML之外,仲有好多野係值得我地去做,或者應該去做嘅,不過,引版嘅主題係性,所以講番d有關性嘅野,大家開心下,好過講是講非吖。其實,識得ML,即係識得造人姐,冇乜野唔妥架。
C HING~
其實ml係生活既一部份, 我又覺得識享受ml, 先係"正":smile_47: :smile_47:

引用:
原帖由 ughked 於 2008-10-17 10:03 AM 發表 查看引用來源

應該多原化發展!

引用:
原帖由 無愁^^ 於 2008-10-17 10:07 AM 發表 查看引用來源

C HING~
其實ml係生活既一部份, 我又覺得識享受ml, 先係"正":smile_47: :smile_47:
點享受ml, 先係"正"?

引用:
原帖由 jumboleung 於 2008-10-17 10:33 AM 發表 查看引用來源

各人感覺到口味不同, 自己問自己個partner啦:smile_46:

引用:
原帖由 無愁^^ 於 2008-10-17 10:47 AM 發表 查看引用來源

各人感覺到口味不同, 自己問自己個partner啦:smile_46:
我就鍾意主動啦!

引用:
原帖由 jumboleung 於 2008-10-17 10:33 AM 發表 查看引用來源

我就覺得慢慢食先係"正":smile_47: :smile_47:

caramels 比較談口!:smile_44: :smile_44: :smile_44:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆