上一頁下一頁
發新話題

Fion 的私日記 3 (updated on 23/9 & Photo P.49)

收藏  |  訂閱
777  104.3k

引用:
原帖由 Freeman27 於 2008-9-16 02:03 PM 發表
昨日都問過Fion, 佢話我可以用我眼光嚮呢度講多少少 Friday night !

男人一定多數膚淺, 先講外表。Fion 其實我 一早已經嚮公司見過, 樣的話; 下巴尖, 膚色白得緊要, 長頭髮有染少金。眼唔係好大果種, 而係有媚態的 ...
quite good figure for Fion
about 5'6" tall

引用:
原帖由 Freeman27 於 2008-9-16 03:06 PM 發表 查看引用來源

正是 true or dare!c hing ! 其實係玩之前,Amy 話Fion 一直無點保障自己身份,而且大家又見晒面,所以要求有d野互相「揸手」。咁佢地兩個就叫我坐低唔準郁,仲問我攞咗廚房的尼龍繩用撓住我 ...
oicoic...咁佢地咁都正常~!!!
你唔好口痕亂講野就ok架lah...hahaha

btw, can u see her now??

回覆 219# 的帖子

so great and fion dun jealous ma??

引用:
原帖由 Freeman27 於 2008-9-16 03:06 PM 發表 查看引用來源

正是 true or dare!c hing ! 其實係玩之前,Amy 話Fion 一直無點保障自己身份,而且大家又見晒面,所以要求有d野互相「揸手」。咁佢地兩個就叫我坐低唔準郁,仲問我攞咗廚房的尼龍繩用撓住我 ...
哇~~好正喎~~哈哈哈~~C HING 你果晚冇同FION "開飯""我真係覺得好怪~~佢都話係個櫃入面想黎料架LA~~ 你GET吾到?

引用:
原帖由 Fionwu 於 2008-9-15 04:23 AM 發表 查看引用來源
噴哂血

回覆 229# 的帖子

天使+魔鬼咪就係 Fion + Amy 囉!...of course...fion always make use her brain ma

引用:
原帖由 Fionwu 於 2008-9-15 04:23 AM 發表 查看引用來源
流哂鼻血

引用:
原帖由 leiseefung 於 2008-9-16 03:16 PM 發表 查看引用來源

哇~~好正喎~~哈哈哈~~C HING 你果晚冇同FION "開飯""我真係覺得好怪~~佢都話係個櫃入面想黎料架LA~~ 你GET吾到?
你又試下有張正面扯旗相俾人揸住,隨時一百幾十個識你的人會收到,睇下你又敢唔敢 "開飯"!我係想,不過都驚佢同 Amy 唔知又係唔係夾埋又玩我。

引用:
原帖由 Freeman27 於 2008-9-16 03:21 PM 發表 查看引用來源

你又試下有張正面扯旗相俾人揸住,隨時一百幾十個識你的人會收到,睇下你又敢唔敢 "開飯"!我係想,不過都驚佢同 Amy 唔知又係唔係夾埋又玩我。
你做得好am....
唔好做狼狗咁cheap...
有時, 就算有chance, 都一定要忍下先....
下次實有機會架...
咪當係你吊佢地忍囉...

引用:
原帖由 top-gun-gun 於 2008-9-16 03:24 PM 發表 查看引用來源

你做得好am....
唔好做狼狗咁cheap...
有時, 就算有chance, 都一定要忍下先....
下次實有機會架...
咪當係你吊佢地忍囉...
我都唯有咁諗啦!:smile_27:  C hing !

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆