上一頁下一頁
發新話題

內地夜遊吹水地...多回

收藏  |  訂閱
2.0k  40.5k

引用:
原帖由 dragonor 於 2008-8-11 04:46 PM 發表

我邊夠膽嬲你地太子黨呀:smile_39:上次都試過啦~你地一定手指向出架麻
你自己返去睇下你個vol.2~你自己一頁推左幾多野:smile_45:
你~我都唔怪你咁講:smile_39:嗰兩個,唉!
以前邊個夜媽媽洗版推帖咪又係 ...
言者無心 聽者有意姐
肥龍 無事ge :smile_40: :smile_40:

引用:
原帖由 dragonor 於 2008-8-11 04:46 PM 發表

我邊夠膽嬲你地太子黨呀:smile_39:上次都試過啦~你地一定手指向出架麻
你自己返去睇下你個vol.2~你自己一頁推左幾多野:smile_45:
你~我都唔怪你咁講:smile_39:嗰兩個,唉!
以前邊個夜媽媽洗版推帖咪又係 ...
我地又唔係第一日識......玩下之麻......

我而家當口當面同你認錯:smile_38:

引用:
原帖由 Tami^^ 於 2008-8-11 05:07 PM 發表

言者無心 聽者有意姐
得閒5 睇返多 d讀書:smile_40: 就會明嫁啦

引用:
原帖由 wetchina 於 2008-8-11 05:07 PM 發表

7公~果然係生意人...

:smile_40:

引用:
原帖由 sexbone 於 2008-8-11 17:05 發表
錯哂~歌同公仔一樣~係用來表達我ge 心情:smile_34:
咁你想"逃"到幾時呀:smile_30:

引用:
原帖由 sexbone 於 2008-8-11 05:09 PM 發表

7公~果然係生意人...

:smile_40:
....互相利用啊:smile_30:

引用:
原帖由 Tami^^ 於 2008-8-11 17:07 發表
言者無心 聽者有意姐
就係識左咁耐知道佢地咩性格~有冇心一睇就知啦:smile_39:你唔好當我傻仔啦:smile_45:

引用:
原帖由 sexbone 於 2008-8-11 05:08 PM 發表

得閒5 睇返多 d讀書:smile_40: 就會明嫁啦
你講咩呀 想

引用:
原帖由 wetchina 於 2008-8-11 17:07 發表
你幾個~邊似玩下呢:smile_39:算把啦~都話唔敢嬲你地~唔駛認錯喎:smile_45:我唔再喺你地團帖玩野就算啦:smile_42:

引用:
原帖由 dragonor 於 2008-8-11 05:14 PM 發表

就係識左咁耐知道佢地咩性格~有冇心一睇就知啦:smile_39:你唔好當我傻仔啦:smile_45:
對與錯 有心定冇心  算把喇 829 我頂你半杯 10仔喇 OK

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆