上一頁下一頁
發新話題

7/6(Sat)喪劈b-day party@大利

收藏  |  訂閱
571  7.4k

唔知來唔來到
但又想來wo

引用:
原帖由 勁量豬 於 2008-5-23 12:58 AM 發表

:smile_38: 你1定輸俾我:smile_15:
我現在變左兼職員工...:smile_19: 間歇性到一到...但我會不斷追POST架...

再十卜...:smile_38:

引用:
原帖由 魚魚小子 於 2008-5-24 01:41 發表
再十卜...:smile_38:
屎嘢係拱呃分:smile_38:

引用:
原帖由 魚魚小子 於 2008-5-24 01:38 AM 發表

我現在變左兼職員工...:smile_19: 間歇性到一到...但我會不斷追POST架...
死佬..輸左1 jar151

校服look........................FOC????????:smile_14:

十卜生日party:smile_40: :smile_40: :smile_40:

引用:
原帖由 ☆taK☆ 於 2008-5-24 02:03 AM 發表
十卜生日party:smile_40: :smile_40: :smile_40:
做乜你起度既:smile_14:

引用:
原帖由 kakei85 於 2008-5-24 02:01 AM 發表
校服look........................FOC????????:smile_14:
係呀....著校服look呀...我有兩個fd下星期會走去買校服, 出席呢個生日p la:smile_30:

引用:
原帖由 ☆taK☆ 於 2008-5-24 02:03 AM 發表
o個日會玩得好開心架...大家一齊黎玩喇

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆