上一頁下一頁
發新話題

分享50路相片(10/4, again, again )

收藏  |  訂閱
900  255.2k

回覆 230# 65086514 的帖子

努力中⋯⋯😆😆😆💪🏾

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2023-8-7 05:33 發表 查看引用來源
佢一時時架咋⋯好睇心情😫
咁你老婆心情好可以點樣玩?

回覆 1# ACA64 的帖子

阿嫂好落力係咁含,正呀😍😍😍

引用:
原帖由 ACA64 於 2023-3-25 16:27 發表 查看引用來源
https://mega.nz/file/YctCRZqZ#w3et6JqdTDc2g-_yVFUd-PWYCGCLXC-mZY7r3HHYL5E

大家睇完請比意見
PS:請問點權可以一次過上傳幾張相?
好正呀!師兄……..

引用:
原帖由 ACA64 於 2023-8-5 18:46 發表 查看引用來源
我老婆就永遠唔會主動,但近幾年勝在我叫攪嘢佢都唔會詐型,仲好落力,口爆、顏射、拍片、影相,比我分享(唔可以露樣、露點,但佢有時都默許我分享露點相唔),所以我都好滿足。 ...
我太太都有默許我和師兄分享,有次師兄話想睇下太太個毛西,我直接同佢講,佢話「哦!」好呀….!🤭🤭
佢話,佢覺得邊影邊含時碌鳩特別硬🤭🤭

回覆 235# ng320laser 的帖子

女人肯幫你吹,含算叫做錫你,映樣,映點就更加無得頂,如果佢肯俾你分享露點,都已經無得彈,如果佢既底線,係唔可以分享樣子,我也會尊重囉,所以有時有巴打唔開心,我無奈講聲Sorry

回覆 235# ng320laser 的帖子

師兄真有性福👍👍👍

引用:
原帖由 65086514 於 2023-8-7 19:02 發表 查看引用來源
女人肯幫你吹,含算叫做錫你,映樣,映點就更加無得頂,如果佢肯俾你分享露點,都已經無得彈,如果佢既底線,係唔可以分享樣子,我也會尊重囉,所以有時有巴打唔開心,我無奈講聲Sorry ...
我哋的底線都係唔會露樣,有時影佢吹比師兄睇就會整一整先,但唔影響師兄睇

引用:
原帖由 65086514 於 2023-8-7 19:02 發表 查看引用來源
女人肯幫你吹,含算叫做錫你,映樣,映點就更加無得頂,如果佢肯俾你分享露點,都已經無得彈,如果佢既底線,係唔可以分享樣子,我也會尊重囉,所以有時有巴打唔開心,我無奈講聲Sorry ...
有冇興趣share !😍😏

引用:
原帖由 ACA64 於 2023-3-25 16:27 發表 查看引用來源
https://mega.nz/file/YctCRZqZ#w3et6JqdTDc2g-_yVFUd-PWYCGCLXC-mZY7r3HHYL5E

大家睇完請比意見
PS:請問點權可以一次過上傳幾張相?
正呀,有無多啲呀?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆