上一頁下一頁
發新話題

沉船

收藏  |  訂閱
720  18.5k

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-6-20 12:43 發表 查看引用來源

太瘦唔健康。
傻啦,淫點會有睇樣呢。
謝生好大隻。我都有留意佢。
有時d人話一睇呢條女就知佢淫㗎🤔
外表睇唔出,原來內裡咁淫嘅⋯真係好驚喜
你掛住淫kay掛到幫人老公改姓😂

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-6-20 13:49 發表 查看引用來源

大王都成日玩我啦!
就係驚皮膚變厚先打腳板, pat pat 耐唔中先一次, 尤其是明知會打好多鞭o既話一般都俾腳板佢打多囉
皮變厚又唔係好覺, 沖完涼會做番d 保養
難以承受都有d , 但有時姣到過o左界 就係好想好 ...
大王玩你係應該㗎! 話晒佢係主嘛😝
咁打法patpat腫晒⋯紅晒⋯會有痕

真係要好好保養
姣到過晒界⋯點至算呢?
我怕痛,要揀嘅我會想鞭人多過人鞭我😂

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-6-20 13:09 發表 查看引用來源
舊番梘仲唔入哂味?
抑或係煲咖喱多咗香味。
之後呢?籮柚有冇開花?

同大王一樣,小弟都鍾意用番梘沖涼,如果想洗得乾淨啲嗰陣。
佢話苦喎

籮柚都有, 但係之後o既事, 係再夜食完飯扑扑扑o既前戲先至俾籮柚佢鞭
腳板係找數 我承認有時候係搵借口搏打咁樣去玩佢
但亦確實有d 時候見佢懶醒咁, 真係有股衝動大不了玩完之後主動佢打我一身找數, 都要不計代價整9 左佢先

引用:
原帖由 stellaluna 於 2022-6-20 14:03 發表 查看引用來源
姣到過晒界⋯點至算呢?
好難講得清楚, 差唔多就係慾火焚身到一個極點卦
好想將自己俾晒人, 又好想要晒人o既所有
感官刺激吧... 插插插o既快感, 啫啫上面o既味道, 精液o既氣味, 俾佢整痕俾佢整痛, 我咩都想要晒!

其實保養都唔難, sm 片入面好多都係誇張o左
識用籐條打o既人唔駛真係發晒矛搏命咁鞭, 大概係一種陰力, 打落o黎好痛, 但唔至於腫到一舊一舊
同埋反正都已經痛, 唔爭在再忍多一忍, 用熱水而唔係冷水去敷囉
冷水係舒服但唔幫助散瘀

我地都係玩啫, 又唔係有仇, 大王見我咁辛苦為佢俾佢快樂其實都會心存感激o架
一來係認真對我, 認真對我地o既婚姻, 唔會o係出面搞三搞四,
二來前戲打完之後果場翻雲覆雨.. 真係正到呢

唔係話要用皮肉之苦o黎換取他人o既憐惜, 但要感情穩定雙方付出係必需o既
只不過同佢呢段關係入面佢對性愛o既需求就係女伴o既難受會令佢更興奮
冇咩後遺症o既痛苦, 我唔介意為佢忍受一下

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-6-20 03:49 PM 發表 查看引用來源

大王都成日玩我啦!
就係驚皮膚變厚先打腳板, pat pat 耐唔中先一次, 尤其是明知會打好多鞭o既話一般都俾腳板佢打多囉
皮變厚又唔係好覺, 沖完涼會做番d 保養
難以承受都有d , 但有時姣到過o左界 就係好想好 ...
我完全明你講緊咩,阿蛇。你講緊一樣好正嘅嘢。
我都好想進入BDSM嘅世界。做個最男人嘅男人。可惜小弟資質差,接收唔到,甚至連想像都想像唔到。

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-6-20 14:45 發表 查看引用來源
我都好想進入BDSM嘅世界。做個最男人嘅男人。可惜小弟資質差,接收唔到,甚至連想像都想像唔到。

https://cassandredayne.files.wordpress.com/2015/02/prot ...
咁我都有樣o野想像唔到: 你成日淫kay淫kay, 人地究竟淫o係邊度?
定還是我miss 左一d 八卦o野無睇到?

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-6-20 14:42 發表 查看引用來源

好難講得清楚, 差唔多就係慾火焚身到一個極點卦
好想將自己俾晒人, 又好想要晒人o既所有
感官刺激吧... 插插插o既快感, 啫啫上面o既味道, 精液o既氣味, 俾佢整痕俾佢整痛, 我咩都想要晒!

其實保養都唔難, sm ...
明白晒
一凹一凸係最夾嘅
見到你哋為對方嘅付出⋯真係要🫶🏻🫶🏻🫶🏻

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-6-20 14:51 發表 查看引用來源

咁我都有樣o野想像唔到: 你成日淫kay淫kay, 人地究竟淫o係邊度?
定還是我miss 左一d 八卦o野無睇到?
係囉
我都問佢係咪睇出佢好淫?
可能我都miss咗d野😝

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-6-20 14:45 發表 查看引用來源

https://cassandredayne.files.wordpress.com/2015/02/prot ...
做M都可以成為最男人嘅男人
唔試過唔探索下又點知啫,係咪?

引用:
原帖由 stellaluna 於 2022-6-20 03:57 PM 發表 查看引用來源
有時d人話一睇呢條女就知佢淫㗎🤔
外表睇唔出,原來內裡咁淫嘅⋯真係好驚喜
你掛住淫kay掛到幫人老公改姓😂
我就唔識睇啦。
但如果要打賭一餐飯,我都會賭淫kay係名符其實嘅。睇謝生練到爆哂肌,慌唔係事頭婆落嘅order咩!
外表斯文內裡超淫,,,何止驚喜,計我話直頭要飲得杯落,stella果然識嘢呀吓!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆