上一頁下一頁
發新話題

靚仔同事...........姐弟戀part 1

收藏  |  訂閱
717  53.0k

引用:
原帖由 千杯不醉 於 2008-4-11 01:15 PM 發表
呢個年代兩個性伴算得係乜!男人就可以風流,女人就話人地濫交................:smile_39:
況且佢都已經單身,我支持樓主你架 :smile_34:
多謝你既支持!

引用:
原帖由 bill147 於 2008-4-11 04:13 PM 發表
男人就話風流...女人就話淫亂!!!封建思想!!!!宜家好多c9都有性
其實大家都有權追求自己既生活方式,當然包括性生活,而且我仲係單身添!
唔知點解有d人既思想仲係咁封建...............:smile_39:

引用:
原帖由 八二 於 2008-4-11 04:06 PM 發表

好閒啫,想做咪去做囉...:smile_38:
好多謝支持..............

我而家同佢耐不耐食下飯或者睇下戲囉,同一般拍拖情侶無分別!
咁當然有需要時我地都會上床,做下成年人會做既o野啦................
但係公司我地暫時仍未有公開我地既關係,唔想做成工作上既不方便..............:smile_44:

thanks for your share

講埋你地知,佢係床上既表現都令我滿意!
已經唔係快槍手啦,仲可以做埋連環槍手添.............:smile_44:

講多個秘密你地知,佢話如果有機會ot時剩抵我地兩個,好想試下係公司同我搞返次,佢話我著住條裙令佢會好衝動喎..............:smile_44:

引用:
原帖由 jickfa 於 2008-4-11 04:41 PM 發表
講埋你地知,佢係床上既表現都令我滿意!
已經唔係快槍手啦,仲可以做埋連環槍手添.............:smile_44:
恭喜!恭喜...............

引用:
原帖由 jickfa 於 2008-4-11 04:55 PM 發表
講多個秘密你地知,佢話如果有機會ot時剩抵我地兩個,好想試下係公司同我搞返次,佢話我著住條裙令佢會好衝動喎..............:smile_44:
試左出返個報告好喎!
真係替你地開心..............:smile_38:

fully support you

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆