上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 6

收藏  |  訂閱
1.2k  122.3k

引用:
原帖由 ohnavi 於 2008-3-27 07:16 PM 發表

我有時會諗,可能甘先最幸福:smile_39:  
係咪唔想顧累咁多野:smile_41:

引用:
原帖由 ※邪虎※ 於 2008-3-27 07:27 PM 發表

係咪唔想顧累咁多野:smile_41:
可以純發泄性慾,物都吾駛諗,
雖然小左D feel,但可以小好多煩惱:smile_13:

引用:
原帖由 ohnavi 於 2008-3-27 08:01 PM 發表

可以純發泄性慾,物都吾駛諗,
雖然小左D feel,但可以小好多煩惱:smile_13:  
大家既感覺都唔同既 但我自己就覺得有時放下感情去玩都開心

引用:
原帖由 ※邪虎※ 於 2008-3-27 08:24 PM 發表

大家既感覺都唔同既 但我自己就覺得有時放下感情去玩都開心
我都係,所以而家沉到海底三萬里:smile_42:

diu~ 根本成單嘢就唔成立, 由兩點半至五點之間兩個半鐘, 喺大陸嘅銀行有可能提到 50萬現金咩?? 仲要唔係本人喎.. 收皮啦, 呃鳩人.!!

引用:
原帖由 ohnavi 於 2008-3-27 09:02 PM 發表

我都係,所以而家沉到海底三萬里:smile_42:  
咁沉得開唔開心先

引用:
原帖由 ohnavi 於 2008-3-26 11:47 PM 發表

我意思係佢如果做番D野補救既可能有得傾,
一直我都好遷就佢比佢玩放佢在最高,因為我重視佢,只要佢對我係真既。
而家發生左懷疑,我既要求會提高番去正常程度,
佢如果仲行以前對我果套甘任性就咩都吾 ...
比多D時間睇下啦:smile_13:

沉得時間愈耐--心就愈痛...我好怕--...請問你地沉緊既時侯..會唔會諗有結束既一天

引用:
原帖由 yiusinlung 於 2008-3-27 11:45 PM 發表
沉得時間愈耐--心就愈痛...我好怕--...請問你地沉緊既時侯..會唔會諗有結束既一天
:smile_13: 會嫁 自問無可能對住同一條女一世:smile_30: 師兄你都入左沉船行例呀?

= =已加入左,因為想有拍拖既feel ....雖然好傻.....但沉得太厲害既我都會收手= =

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆