上一頁下一頁
發新話題

真人真事~我的第一次~~~part24 p.135 11/9

收藏  |  訂閱
2.1k  1.1m

回覆 #230 heha123 的帖子

依家人地只係傾下佢人生依家唔係講性丫啦
好多師兄係到分享緊佢的經歷
唔好係到搞破壞~我估的人想知道佢的野多過佢搞野的野

我又要睇呀!!!  :smile_38:

我都有少少位眼濕濕.. = ='

引用:
原帖由 【大頭仔】 於 2007-8-24 09:57 PM 發表
師兄的文章令我諗起好多傷心往事....到依家個心我仲係痛...好痛...真係好痛
痛到好想喊添..不過人大左喊唔出者...師兄至少你比我好彩...你鍾意果個女仔佢仲鍾意你仲有聯絡至少起碼至少還有你...可惜我鍾意果個 ...
相對黎講,兄好既往事睇黎好hurt,我所指既bad ending唔係同sandy。有時人與人相處真係好奧妙,我睇師兄都係唔好諗甘多拉。

引用:
原帖由 小妹; 於 2007-8-24 10:29 PM 發表
我又要睇呀!!!  :smile_38:

我都有少少位眼濕濕.. = ='
小妹係女fans,估唔到我都有女fans~~~

引用:
原帖由 【大頭仔】 於 2007-8-24 09:59 PM 發表
依家人地只係傾下佢人生依家唔係講性丫啦
好多師兄係到分享緊佢的經歷
唔好係到搞破壞~我估的人想知道佢的野多過佢搞野的野
多謝大頭代為解為,一開始的確講左少少性既野黎吸引大家睇我既post~~~希望大家體諒:smile_13:

其實如果大家有野想同大家分享既,可以係呢個post到同大家講下呀~~~^^(可以比我呃下回覆~~哈哈)

好慘啊!如果我好似你咁...我會同埋佢去外國...(不過而家d女仔都唔會好似sandy咁...唔會真真正正鐘意一個男仔架啦)呢個都係我既睇法姐,,如有反感多多原諒!

唉~~~~~~~(都係果句開埸白)

二話不說~~~~打佢老豆啦!!!!!!!!阻頭阻勢....凸

其實你地當時幾多歲:smile_41:

thanks for sharing

SORRY:smile_13: sorry!!我按錯

thanks for sharing!!!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆