上一頁下一頁
發新話題

~@@ 安全成人派對 - Swing and Bang Club - Safe Sex Party @@~(New)

收藏  |  訂閱
4.9k  189.1k

引用:
原帖由 h0123920 於 2009-4-28 10:42 AM 發表 查看引用來源

Haha~~ 因為我係個有數交比公司的催銷員ma~~:098:
催銷員 :096: :096: :096:
提提你呢~
你記住唔可以公開透露職業或個人資料呢~

引用:
原帖由 feichris 於 2009-4-28 10:44 AM 發表 查看引用來源
有關抗豬流感既措拖推出左,請大家上總壇了解細節。
O~早晨樓主老大~~
咦!我仲係壇上會員je wor~~睇到ma?

引用:
原帖由 feichris 於 2009-4-28 10:44 AM 發表 查看引用來源
有關抗豬流感既措拖推出左,請大家上總壇了解細節。
抗豬流感措拖~ :023:
快D上總壇了解吓先~ :025:

引用:
原帖由 uccapple 於 2009-4-28 10:46 AM 發表 查看引用來源

催銷員 :096: :096: :096:
提提你呢~
你記住唔可以公開透露職業或個人資料呢~
Sure la~~一講就係人都知ga la~~
Thanks for your 溫馨提示:027:

早晨呀~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

引用:
原帖由 h0123920 於 2009-4-28 10:47 AM 發表 查看引用來源

O~早晨樓主老大~~
咦!我仲係壇上會員je wor~~睇到ma?
你上總壇睇睇~
睇唔再話我知

引用:
原帖由 h0123920 於 2009-4-28 10:48 AM 發表 查看引用來源

Sure la~~一講就係人都知ga la~~
Thanks for your 溫馨提示:027:
乖乖~ :036:

引用:
原帖由 愛不愛美 於 2009-4-28 10:52 AM 發表 查看引用來源
哦~~又有美少女~~~早晨~~

引用:
原帖由 愛不愛美 於 2009-4-28 10:52 AM 發表 查看引用來源
女皇大人早晨丫~ :036: :036: :036:
小白幫你攞到 第200帖 :096:
送比女皇大人 :023:

引用:
原帖由 uccapple 於 2009-4-28 10:53 AM 發表 查看引用來源

你上總壇睇睇~
睇唔再話我知
Haha~~ 我搵唔到個位~~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆