上一頁下一頁
發新話題

[其他] *** 車車會友室 ***

收藏  |  訂閱
4.0k  53.3k

引用:
原帖由 足球車車 於 2008-4-29 02:52 PM 發表
頂到半場喇 :131:
係未好有成功感呢..:097:

引用:
原帖由 波盤預言家 於 2008-4-29 02:54 PM 發表

所以賭波其實不是壞事啊

引用:
原帖由 波盤預言家 於 2008-4-29 02:54 PM 發表

錢銀係其次 有機會嬴到一位高手先係最重要:071:

我條過關斷左喇:043: :043:

引用:
原帖由 howard1323 於 2008-4-29 03:03 PM 發表
我條過關斷左喇:043: :043:
邊關呀 ?:026:

:096: :096:
引用:
原帖由 足球車車 於 2008-4-29 03:02 PM 發表

錢銀係其次 有機會嬴到一位高手先係最重要:071:
win我....我今場又唔睇好大同細....同你hea 下炸...我收錢la..:096:
294829-APR-2008
11:39
過關 主客和
3X1
星期二 4 磐田山葉 (主) 對 京都不死鳥 (客)
主 @ 1.75
星期二 7 仙台維加泰 (主) 對 鳥棲砂岩 (客)
主 @ 2.00
星期二 14 橫濱水手 (主) 對 千葉市原 (客)
主 @ 1.48 $400

$400.00
294929-APR-2008
11:39
過關 主客和
2X1
星期二 4 磐田山葉 (主) 對 京都不死鳥 (客)
主 @ 1.75
星期二 7 仙台維加泰 (主) 對 鳥棲砂岩 (客)
主 @ 2.00 $600

$600.00

引用:
原帖由 波盤預言家 於 2008-4-29 03:22 PM 發表
win我....我今場又唔睇好大同細....同你hea 下炸...我收錢la..:096:
11:39 過關 主客和
3X1星期二 4 磐田山葉 (主) 對 京都不死鳥 (客)
主 @ 1.75
星期二 7 仙台維加泰 (主 ...
仙台維加泰:046: 你唔早講:046: 我正係買左山葉:098: :036:

引用:
原帖由 ~@ok仔@~ 於 2008-4-29 03:37 PM 發表

仙台維加泰:046: 你唔早講:046: 我正係買左山葉:098: :036:
費q時.....呢排一出重心就瓜......另我有出.....你去睇啦

引用:
原帖由 波盤預言家 於 2008-4-29 03:22 PM 發表
11:39 過關 主客和
3X1星期二 4 磐田山葉 (主) 對 京都不死鳥 (客)
主 @ 1.75
星期二 7 仙台維加泰 (主 ...
請食飯啦 :071:

出唔出多場好呢 :097:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆