上一頁下一頁
發新話題

[其他] 巴打好,小弟今晚心水推介係第62頁,希望巴打有個參考!

收藏  |  訂閱
1.4k  107.5k

但祖云已經輸左2場盤啦噢!!

引用:
原帖由 idsam 於 2006-9-20 01:45 AM 發表
谢谢你啊西大哥,你是不是23 号就会出POST啊?
是喔!:005:

引用:
原帖由 扮西晒野 於 2006-9-20 01:50 AM 發表

是喔!:005:
西兄~我遲d都諗住過macau玩~~~about5月~
到時要帶我周圍玩丫~~
不過d洗費就要靠跟住落黎幾個月啦~~
希望你之後都可以繼續post你d分析同心水啦~~
雖然你可能會做多左野~~但係你真係幫到唔小巴打"番生":014:
唔該晒你丫

引用:
原帖由 _Air_Student_ 於 2006-9-20 01:47 AM 發表

講真wo
我都想去澳門見下你
不個去都唔好帶咁多錢去啦=.=
費事又賭
你鍾唔鍾意賭嫁?
當然講真,有時間搵個機會一起研究下都沒問題,賭錢而家小弟都係麻麻地,因為有一份正職,夠駛夠用,所以平時都係小注玩下,娛樂就算!:005:

引用:
原帖由 ObEe 於 2006-9-20 01:48 AM 發表
甘请问你跟开D波今晚有咩心水,我有外围下注,咩垃圾波都有得玩?
巴打可睇返今晚小弟早前回帖介紹左2場意乙,希望有個參考,贏唔贏小弟不敢說,因為意乙難捉摸,小小地玩下就算,搏命就留返D錢過幾日大把好波先投注啦!:005:

永遠都支持你,不過你太忙了,冇時間同你傾!!!!!

照西哥你咁睇盤,咁個場里米尼都好大機會win囉...........係嘛?

引用:
原帖由 up2u123 於 2006-9-20 01:50 AM 發表
但祖云已經輸左2場盤啦噢!!
是,因為佢地係名氣波,所以讓得多又贏得小,好多時都係贏波輸盤!:005:

引用:
原帖由 chan00 於 2006-9-20 01:53 AM 發表

西兄~我遲d都諗住過macau玩~~~about5月~
到時要帶我周圍玩丫~~
不過d洗費就要靠跟住落黎幾個月啦~~
希望你之後都可以繼續post你d分析同心水啦~~
雖然你可能會做多左野~~但係你真係幫到唔小巴打"番生&q ...
好,有機會約埋一起玩,只要巴打唔嫌棄小弟淺見,我都會繼續分析下每場賽事,推介心水等,等巴打落注前有個參考,都沒問題!:005:

引用:
原帖由 賭就要贏 於 2006-9-20 01:56 AM 發表
永遠都支持你,不過你太忙了,冇時間同你傾!!!!!
支持說話一句就好了,放在心中,小弟真係感受到的,小弟這幾天都有多點時間,因為小弟跟開D線這幾天沒太多波開,再過幾天可能回覆應該比較慢,所以有說話,有野傾都可以一起分享,小弟會盡量快小小回覆巴打!:005:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆