上一頁下一頁
發新話題

向戲院走光比10幾個男人睇#1#90更新

收藏  |  訂閱
251  63.8k

引用:
原帖由 短裙學生妹 於 2019-10-21 03:10 AM 發表 查看引用來源
我坐低試鞋試過引個男sales,同引客人
有d鏡係斜斜係地向上, 我都曾經試過咁玩, 首先揀件衫,然後行埋去塊鏡度,擺件衫係前面扮照鏡,跟住後面就會有人昅鏡 ...
我今日都係咁玩,不過就坐正向塊斜斜地既鏡前面扮等sales拎鞋嗰陣周圍望,對腳就擘開左比附近啲男人係咁昅🤫

樓主依家仲有無玩

引用:
原帖由 ng320laser 於 2019-10-23 01:04 PM 發表 查看引用來源
樓主依家仲有無玩
有呀間中啦

引用:
原帖由 愛露出自己 於 2019-10-23 05:03 PM 發表 查看引用來源

有呀間中啦
有一次番工時間, 都見過鬼妹著條好薄既窄身裙, 好易咁見到入面既under係咩色:smile_14::smile_14::smile_14:

引用:
原帖由 phowong 於 2019-10-28 09:25 AM 發表 查看引用來源

有一次番工時間, 都見過鬼妹著條好薄既窄身裙, 好易咁見到入面既under係咩色:smile_14::smile_14::smile_14:
我岩岩先發現巴士上層最前面個位玩走光仲好玩🤭

引用:
原帖由 愛露出自己 於 2019-11-6 09:29 AM 發表 查看引用來源

比對頭車睇到你點露出?

引用:
原帖由 愛露出自己 於 2019-11-6 09:29 AM 發表 查看引用來源

點玩㗎!我都成日想帶我老婆去露出!🙏🏻

引用:
原帖由 中年大lin人妻 於 2019-10-20 10:23 AM 發表 查看引用來源

哈哈!極之同意!😏😏
師妹對波好正喎 你有無引過人先

引用:
原帖由 cocoalva 於 2019-11-6 01:58 PM 發表 查看引用來源

點玩㗎!我都成日想帶我老婆去露出!🙏🏻
我嗰陣著左條短裙,我放左個袋向側邊隔住側邊,跟住單腳放左向前面囉

引用:
原帖由 愛露出自己 於 2019-11-7 12:41 AM 發表 查看引用來源

我嗰陣著左條短裙,我放左個袋向側邊隔住側邊,跟住單腳放左向前面囉
係巴士露出,都係第一次聽大膽:smile_40:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆