上一頁下一頁
發新話題

再度重遇他 2.0 《第三十八章 ~ 結束三角? 》

收藏  |  訂閱
311  19.7k

引用:
原帖由 dragonbone 於 2019-7-18 02:22 PM 發表 查看引用來源

我打側左個電話都睇唔清啊........
你冇慧根

引用:
原帖由 taoyuen 於 2019-7-18 04:30 PM 發表 查看引用來源

由始至終都不喜Charles!而家仲咁婆婆媽媽拖拖拉拉!
無錯....係男人既然決定咗, 就唔好提唔捨得

引用:
原帖由 我不是灰姑娘 於 2019-7-18 04:49 PM 發表 查看引用來源

無錯....係男人既然決定咗, 就唔好提唔捨得
浪漫少少先,一個男人,為了一個女人進退失據,係呢一夜裡,並唔需要太理性架~~~~:smile_40::smile_40:

引用:
原帖由 dragonbone 於 2019-7-18 05:05 PM 發表 查看引用來源

浪漫少少先,一個男人,為了一個女人進退失據,係呢一夜裡,並唔需要太理性架~~~~:smile_40::smile_40:
咁,應該要點做㗎?

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2019-7-18 05:20 PM 發表 查看引用來源

咁,應該要點做㗎?
咸濕囉.......徹徹底底咁咸濕........
出口叫唔好就咀咀,
出手擋格就捉手,
出腳仲啱,撐開埋佢,
總言之,呢D時候只需要咸濕..........:smile_34::smile_34:

引用:
原帖由 dragonbone 於 2019-7-18 05:45 PM 發表 查看引用來源

咸濕囉.......徹徹底底咁咸濕........
出口叫唔好就咀咀,
出手擋格就捉手,
出腳仲啱,撐開埋佢,
總言之,呢D時候只需要咸濕..........:smile_34::smile_34:
咁唔使講咩浪漫,咩進退失據喇,咸濕就咸濕啦…

引用:
原帖由 我不是灰姑娘 於 2019-7-19 07:51 AM 發表 查看引用來源

即係揸波都叫自己雙龍出海
咁就威威豬好多嘛,講出黎都可以講多幾秒airtime

引用:
原帖由 我不是灰姑娘 於 2019-7-19 07:51 AM 發表 查看引用來源

:smile_45::smile_45: 激死人.........
男人咸濕女人,都可以浪漫少少架嘛.
呢D調情,係需要架~~~~
如果唔係,女人對男人既印象就只有:同佢見做咩?咸濕我囉~~~~非常之唔健康:smile_34:

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2019-7-19 07:57 AM 發表 查看引用來源

😆😆😆
即2個字講晒: 車震

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2019-7-19 07:57 AM 發表 查看引用來源

HAHA......咁女人有時都會想同男方親密,但男方起碼係約會上都花點心思嗎?
呢D叫前前奏啊.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆