上一頁下一頁
發新話題

主人調教我踏上3p之路 (更新)#282東京夜店 #1第一次 #54第二次 #229 mff #P.11長腿相

收藏  |  訂閱
318  69.0k

引用:
原帖由 Joellcc 於 2019-3-27 11:21 PM 發表 查看引用來源
近幾日激到主人彈彈下,所以出返篇mff先😜

試過幾次mmf之後,主人想同我試mff,今次都係主人搵返黎嘅,叫佢做K喇,主人怕我對住K怕羞,唔夠主動,所以訂咗間日本餐廳,包咗間房,希望大家食下野傾下會relax啲。

我首先到咗餐廳,無幾耐主人帶住K入黎,K原本想坐主人隔離,主人示意佢坐響我身邊。果晚天氣比較凍,加上我係冷血體質,一件鬆身露膊大冷衫,配白色超短褲,入面真空,我凍到要披住件外 ...
MFF好正, 我都好想有一日可以試到咁玩, 可惜我之前啲奴都唔肯, 而家你仲會幫埋主人手搵多個女, 佢真係超幸福

引用:
原帖由 Joellcc 於 2019-3-14 01:32 PM 發表 查看引用來源
補充:各位師兄,我唔會搵SP架,而且所有有興趣3P嘅男仔/女仔一定要比主人選嘅,主人話OK先得,而且我唔會私下出黎,因為我只屬於主人的!!!

重要通知!!!因為唔洗兩日就爆左pm😭😭
各位師兄,pm真係太多了,真係回唔到......所以如果各位師兄/師姐同我主人有共同多P嘅興趣,希望可以交流一下,先pm我喇,傾其他野就真係唔會覆了喇,因為只屬於主人😌而且我真係唔會搵sp。希望可以快啲搵到同 ...
好精彩,好有畫面,正!

引用:
原帖由 SexDevil 於 2019-3-28 04:26 AM 發表 查看引用來源

MFF好正, 我都好想有一日可以試到咁玩, 可惜我之前啲奴都唔肯, 而家你仲會幫埋主人手搵多個女, 佢真係超幸福
師兄可唔可以大聲啲同我主人講:你好幸福呀!!😌

引用:
原帖由 manppp2004 於 2019-3-28 12:49 AM 發表 查看引用來源
師妹對腳一流..引死人啦
多謝師兄😜😜

引用:
原帖由 Joellcc 於 2019-3-28 08:29 AM 發表 查看引用來源

師兄可唔可以大聲啲同我主人講:你好幸福呀!!😌
好呀, 叫你主人搵我, 我親口同佢講丫

引用:
原帖由 SexDevil 於 2019-3-28 01:26 PM 發表 查看引用來源

好呀, 叫你主人搵我, 我親口同佢講丫
😂😂😂有緣嘅話會見到~

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

引用:
原帖由 hitmypat 於 2019-3-28 04:44 AM 發表 查看引用來源

好精彩,好有畫面,正!
多謝呀~你咁都幻想到😂

支持下先 :0 原來有長篇既可以睇:smile_o13:

引用:
原帖由 angelking89 於 2019-3-29 07:42 PM 發表 查看引用來源
支持下先 :0 原來有長篇既可以睇:smile_o13:
😂😂都唔知做唔做到長篇😜😜

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆