上一頁下一頁
發新話題

與處男共處7日7夜(續章),update 外篇#170,236,243(烈女有野講)

收藏  |  訂閱
417  65.6k

引用:
原帖由 phowong 於 2018-2-5 07:39 AM 發表 查看引用來源

每日既處呀嘛 個個男人都係嫁啦
其實處唔處對我來說唔係一種因素,最更要的係老娘喜歡~:smile_o11::smile_o11::smile_o11:

引用:
原帖由 樓上粗野的烈女 於 2018-2-5 08:26 AM 發表 查看引用來源

其實處唔處對我來說唔係一種因素,最更要的係老娘喜歡~:smile_o11::smile_o11::smile_o11:
咁梗係! 咁涷都咁早起身既?:smile_40:

引用:
原帖由 樓上粗野的烈女 於 2018-2-5 08:26 AM 發表 查看引用來源

老娘早

引用:

有咩因素係會令你喜歡:smile_o01:

引用:
原帖由 樓上粗野的烈女 於 2018-2-2 10:47 AM 發表 查看引用來源
(外篇)
痴女對付咸濕仔

KL係我朋友的個仔,都讀完書咖啦,但由於我大他十幾年,他都會叫我做亞姨的。(KL係假名)

我之前有在論區引板post 過文,我做奴的日子,估唔都KL係其中一個FANS, 我哋C下有聯絡的 ...
哈哈,
見妳咁對付KL,真係好笑又抵死.爽.

<<外篇>> 樓下的野男

跟他是什麼關係呢?不如大家聽完我講之後話一話我知~

野男同他太太就一直都係住係我屋企樓下,野男兩公婆唔係亞州人黎,太太應該係中東人,而野男係都係中東人但有D黑人血統~~

我記得當日,我同我主人正式分開,我真係好唔開心,心情好低落~ 唔係因為我同我主人分手,而係我主人做咗D野令我好討厭~

個陣時,我真係成個人混混噩噩,當然又唔可以話比老公知,結果我有一日坐咗係樓梯到喊~~

野男出黎棄垃圾時,見到我係到喊,走過黎安慰我~ 仲邀請我入屋坐,起初我都無咩野的,但我唔知點解又真係好想有人攬下鍚下,結果我做咗一件好痴線的行為~

我係野男面前除晒下面,野男當場呆咗,我叫他唔好問點解就上前濕吻他,他也相當迎合我的動作,我哋兩個瞬間把所有衫除光,然後他抱起我狂問入房~

入到房我望清楚他的身形,我諗他有6呎幾,一個周身毛的男人,有D肌肉的男人(偏肥) ,真真正正係一個野男, 野男下面係我見個最巨的因為他未起機就已經相當於別人起咗咁,我真係眼都凸埋;我要野男訓係張床到,我開始用利 LAM 他龜頭,我第一次兩隻手到揸唔晒~ 我用一種LAM雪糕的技考同他口交,然後再慢慢吞下,吞入一半已經頂到我喉嚨,他係有小小粗佬的,想我吞入D,我盡力配合他想要的要求,他從藏邊囉起咗個Condom 比我, 我用口幫他套上,然後我嘗試女上,需有小小困難但都入了,我慢慢咁郁郁,走已經訂點,成身都軟晒,他見我有的力不從心,就把我按下,由他做主動,我被一隻熊人包住咗,就連背脊都有毛的男人我真係第一次,他真係有D野性,需然全場係男上,但他每下到用力去屌,我真心反咗白眼...........

事後我躺在他胸口睡了2個小時有多, 我知道入黑了,我哋兩個的另一半都返緊屋企,所以我都穿回衫褲離開回家~

我哋之後,都有好似普通朋友咁見面下食飯,因為他都幾關心我,但我哋兩個有唔知點解會搵大家去做愛,可能大家都想搵返個穩定的SP掛~

我哋多數做愛的地方唔係系雙方張床上,而是係後樓梯,夜晚2-3點就去應約,其實真心講句真係幾爽~~

有次仲要同我老公做完,然後同他係後樓梯做,回家後老公又要,第二朝老公走咗,又落去他屋企又做,簡接地3P咗~~

今次講到E到先,我同他都有D特別野的,下次再講啦~~~

正wor.. 不過咁玩真係好易出事...

老公野男老公...你果晚都好忙wor

引用:
原帖由 樓上粗野的烈女 於 2018-2-5 11:05 AM 發表 查看引用來源
樓下的野男

跟他是什麼關係呢?不如大家聽完我講之後話一話我知~

野男同他太太就一直都係住係我屋企樓下,野男兩公婆唔係亞州人黎,太太應該係中東人,而野男係都係中東人但有D黑人血統~~

我記得當日,我同 ...
嘩:smile_o06::smile_o06:爽死你

引用:
原帖由 kenji_ 於 2018-2-5 11:33 AM 發表 查看引用來源
老公野男老公...你果晚都好忙wor
係,個晚真心好忙,可一不可再

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆