上一頁下一頁
發新話題

女上深蹲教學 #1435 #1440 (小心使用,極速坐爆!)

收藏  |  訂閱
1.5k  46.1k

引用:
原帖由 SexyKissingGal 於 2018-1-7 01:29 PM 發表 查看引用來源

寸步難行!
呢句好應!
路係人開創出黎

引用:
原帖由 Kan0926 於 2018-1-7 01:30 PM 發表 查看引用來源

或者啦,世事無絕對既
否則,你又何需對我保留神秘感呢⋯⋯

引用:
原帖由 Kan0926 於 2018-1-7 01:35 PM 發表 查看引用來源

安全感係對方俾既,既然你都有個好既fwb,就唔洗諗咁多啦,好似我而家自己一個,都可以好精彩
Fwb 佢係好好,但豈有永遠穩定的關係呢,佢都有令我失望的時候,因此先至會有無限的Stand-by......
講下你點精彩丫

引用:
原帖由 Hopelovefaith 於 2018-1-7 01:38 PM 發表 查看引用來源

本我要改變係難課題, 除非經歷過一啲好令妳好深刻的野, 妳先有機會徹底改變變成超我
我都諗緊,變成一個點樣的超我好?

引用:
原帖由 SexyKissingGal 於 2018-1-7 01:56 PM 發表 查看引用來源

我都諗緊,變成一個點樣的超我好?
妳會因為環境,人物同時間而變, 成功與否就看妳小師妹既領受啦…

引用:
原帖由 Kan0926 於 2018-1-7 12:55 PM 發表 查看引用來源

呢個地方好多都係,由其是會鳩衝既動物
諗深一層:呢到係性版,d人諗嘅係性、為嘅係性.....無可厚非,想喺度搵真愛?好比緣木求魚,只怪太傻、太天真.....!

引用:
原帖由 SexyKissingGal 於 2018-1-7 02:00 PM 發表 查看引用來源

諗深一層:呢到係性版,d人諗嘅係性、為嘅係性.....無可厚非,想喺度搵真愛?好比緣木求魚,只怪太傻、太天真.....!
但係咁,都唔好扮到好有愛、好愛對方咁,為左扑野而不擇手段、呃呃氹氹、欺騙感情,係我最最最不恥的!
係咪真愛,上左床即刻知,一次唔知,第二次都知,唔洗見光就死。
當被最信賴的人呃左,係最痛的!如果平日講到好顧我感受,而突然一刻可以唔理我感受嘅話,我只知道之前嘅一切係假。唔該唔好第二日再黎搵返我,我唔會再想觸碰到呢道傷痕,唔會再想記起呢個被騙的記憶。
我情願將佢忘記得一乾二淨.......沖個涼,將佢沖乾淨曬佢......永不再記起........埋葬左佢算數!

引用:
原帖由 SexyKissingGal 於 2018-1-7 02:09 PM 發表 查看引用來源

但係咁,都唔好扮到好有愛、好愛對方咁,為左扑野而不擇手段、呃呃氹氹、欺騙感情,係我最最最不恥的!
係咪真愛,上左床即刻知,一次唔知,第二次都知,唔洗見光就死。
當被最信賴的人呃左,係最痛的!如果平 ...
灑脫!係為左逃避痛苦,係為左避免再一次受傷的機會。

引用:
原帖由 siulong31255 於 2018-1-7 01:31 PM 發表 查看引用來源

到我長知識了
師兄客氣了!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆