上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#19 -- Let's Dance Little Stranger (Update P29,70,116)

收藏  |  訂閱
3.0k  40.0k

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2017-10-26 04:17 PM 發表 查看引用來源

果次?

邊次?

你哋.......
難求緣份至 難求全合意
始終都有第一次
何妨平淡試 何妨全力試
不要問我非與是

引用:
原帖由 sam7211 於 2017-10-26 04:38 PM 發表 查看引用來源

果次我飲醉咗,都唔係好記得。XD
又飲醉??會唔會啊師兄,男人飲醉,都係想扮俾女方知,支50度酒精既酒唔會醉之嘛,你唔好扮野喎.
我成日諗,男人飲醉會瞓底,但點解碌野會識唔理主人意思而企係身先,唔make sense囉~~~~
第2朝仲要對住個昏死既女人講,尋晚發生咩事?無事呀呵??(呢句係見個女人原來日頭樣衰先會講,唔樣衰,就會係.....對住個好Q既女人good morning:smile_34::smile_34

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2017-10-26 04:22 PM 發表 查看引用來源

讚成!令型爸沈船嘅故事,好吸引喎!究竟乜嘢令佢向下沈?個女主角做咗d 乜呢?內心世界又係點?.....真係有排分享,我哋有排追
我反而有興趣女主角做咗D乜令佢向上升。wakaka...

引用:
原帖由 型爸 於 2017-10-26 04:26 PM 發表 查看引用來源

我驚下次連廁所都無得訓。

殮房都無咩人氣,下次要訓殮房。
咁瞓差房囉!為妹死,為妹亡,為妹甘入雜差房。XD

引用:
原帖由 sam7211 於 2017-10-26 04:39 PM 發表 查看引用來源

男人唔重要嗎?
咁又係,有錢,就算幾樣衰都大把女人。😂😂😂
Errrrrrrrr........你知我嘅要求.....有錢好樣衰....我真係接受唔到。點解其他女人可以?

引用:
原帖由 dragonbone 於 2017-10-26 04:37 PM 發表 查看引用來源

其實2Q3Q快,係無意思架:smile_39::smile_39:......
但1Q耐,先至係皇道架嘛~~~~:smile_34::smile_34:
其實點為之耐呢?

引用:
原帖由 型爸 於 2017-10-26 04:37 PM 發表 查看引用來源

邊個「佢」?
寫到我都唔記得咗了!
😂😂😂

引用:
原帖由 sam7211 於 2017-10-26 04:45 PM 發表 查看引用來源

我反而有興趣女主角做咗D乜令佢向上升。wakaka...
又升又沈又上iCloud ,又猶如入地獄....故事高潮起伏,心情如坐過山車....

真係好想聽型爸續一分折

引用:
原帖由 dragonbone 於 2017-10-26 04:44 PM 發表 查看引用來源

又飲醉??會唔會啊師兄,男人飲醉,都係想扮俾女方知,支50度酒精既酒唔會醉之嘛,你唔好扮野喎.
我成日諗,男人飲醉會瞓底,但點解碌野會識唔理主人意思而企係身先,唔make sense囉~~~~
第2朝仲要對住個昏死既女 ...
師兄真明白男人心意。👍👍👍

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2017-10-26 04:58 PM 發表 查看引用來源

Errrrrrrrr........你知我嘅要求.....有錢好樣衰....我真係接受唔到。點解其他女人可以?
你果啲要求,我輪迴十次都達不到標啊!XD

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆