上一頁下一頁
發新話題

akitty。。

收藏  |  訂閱
1.8k  279.8k

Kitty姐妳真係好正阿!
又夠高 又有C cup胸 皮膚又白
最鐘意喱類型嘅女仔
bb遇到妳 唔知佢用左幾多生 先可以修到喱種福份呢?
我有追哂妳啲文㗎
但己經錯過左上次張相
唔知Kitty姐會唔會獎勵返小弟呢:smile_13:

Btw 唔好心太軟阿 出街小心d 叫bb陪你阿

今次終於無miss到!
條腿好靚

引用:
原帖由 中涼寒 於 2017-11-7 09:39 AM 發表 查看引用來源

梗係睇住妳,有無轉新相囉。
往後飲小啲啦,皮膚會好啲。
其實我試過pm kitty 叫佢戒飲酒同discuss, 因為大約知佢不快回憶
吾想見到個好女仔咁樣落去

引用:
原帖由 akitty 於 2017-11-2 07:12 PM 發表 查看引用來源
其實呢,尋日係我生日來既。
本身無咩特別,bb同大嫂係屋企煮左西餐。買左蛋糕。
大嫂又係屋企,諗住今晚同bb應該都無得搞搞震嫁啦
做個乖乖囡啦
點知臨近12點左右,我既生日就快完既時侯,
我收到terry既電話。 ...
2q 飽哂😋😋😋

引用:
原帖由 hkyybbboy 於 7-11-2017 17:52 發表 查看引用來源

其實我試過pm kitty 叫佢戒飲酒同discuss, 因為大約知佢不快回憶
過咗去的事就由佢過去,kitty妹會做回佢的好女仔啦!!大家可放心。

今日朋友仔約我一齊去做gym。
我又未試過,佢話當做下運動甘去試下順便陪下佢。
甘我又的確又係少運動既,甘就去玩下啦。
我本身諗住普通去玩下又下仔嫁乍。
點知比個fd拉左去又買左套sportbra,運動內衣呀?
佢話甘樣先至可以吸引到啲仔咼。
去到換左衫走返出來。
真係有啲怕醜添,好似剩係著住個bratop就通街走甘樣。
sd張相比bb睇。點知bb話怕咩醜,你係屋企著得仲少什至吾著都通屋走啦
甘樣話人地嫁。

試玩左一大輪啲健身機器之後,
最後選擇左係部單車機到坐底慢慢踏下單車算,
望到個fd係跑步機度真係跑到出曬汗甘。
嗯…睇來我都要努力啲做多啲運動先得啦~
等我都一邊踩一邊下靚仔先。
踩下下,點知真係比我到個靚仔。
仲同我有眼神接觸添,好明顯佢都係緊我既。
之後佢仲行埋來搭訕。
我心諗,吾係除左酒吧,係健身室都可以識到仔呀~
佢行埋來坐左我旁邊個部單車機一齊踩。
望真啲,除左樣靚仔之外,仲有幾舊腹肌胸肌睇下嫁啵
我地傾左幾句計,知佢原來都經常來呢度既,我話我第一次來
佢就讚我身材好,使咩來健身呀~
然後又輕輕掂下我條腰,我當堂震左一下,但我又無阻止佢咼。
然後佢伸落啲沿著patpat摸左落大腿。
當佢隻手沿著背隻上返來既時候,佢連個人都靠近左係我耳邊吹氣講野
搞到我真係成個人打左個震,腳都軟埋。
呢個時候,我朋友仔就走返過來我度護花啦花者係我
識甘多年第一次覺得佢真係好man
仲話係我男朋友仔,即刻搭曬我膀頭,
仲錫左我面豬一啖,問個男仔係咪仲要撩我。
個男仔就打左退堂鼓走左嚕。

玩多一陣,總共做左3個鐘gym
手腳都好攰好酸,
我踩單車車差吾多踩左個半鐘甘滯
吾好話我朋友,我都出曬汗濕曬。
好彩換左套sportbra加運動褲者
初初諗住來試下,只係帶左條毛巾就跟埋來。
而家濕曬都好彩可以沖沖身換返衫者。
衰鬼仲話我出曬汗都係香既 ,點似得佢,一身臭汗味
我話佢吾沖乾淨涼吾好上我架車,我吾車佢返屋企。
本身朋友仔話不如一齊食埋飯既,
但今晚輪到我煮飯所以就無啦~
送埋佢返屋企我都返屋企嚕。

吾知今日甘樣我會消耗左幾多卡路里呢。
而家踩到隻腳都仲係腳軟軟甘嫁。

各位師兄,想吾想睇我運動內衣呢??嘻嘻,我會考慮下放上來既

引用:
原帖由 hkyybbboy 於 2017-11-7 05:52 PM 發表 查看引用來源

sorry呀。。pm我基本上都係已讀不回,睇完就del

至於個啲野,我睇開曬嫁啦。
不過至於係咪好女仔。。由一開始我同bb一齊就已經覺得我並吾係一個好女仔來。
而家只係好享受自由自己一個,鐘意做咩都得。
而家真係吾想再拍拖

引用:
原帖由 akitty 於 7-11-2017 18:53 發表 查看引用來源
今日朋友仔約我一齊去做gym。
我又未試過,佢話當做下運動甘去試下順便陪下佢。
甘我又的確又係少運動既,甘就去玩下啦。
我本身諗住普通去玩下又下仔嫁乍。
點知比個fd拉左去又買左套sportbra,運動內衣 ...
Count me YES. Please!!!!

引用:
原帖由 akitty 於 7-11-2017 18:56 發表 查看引用來源

不過至於係咪好女仔。。由一開始我同bb一齊就已經覺得我並吾係一個好女仔來。
而家只係好享受自由自己一個,鐘意做咩都得 ...
How to define Good or not enough, which is not you can judge. May be another one think that you are good, don't judge anything by yourself.

引用:
原帖由 akitty 於 2017-11-7 06:56 PM 發表 查看引用來源

而家只係好享受自由自己一個,鐘意做咩都得 ...
Nevermind, 只是心意
什麼是好,什麼是壞,每人定義不一,其實由你第一個post 出就追,知你其實係一個無機心,好簡單的女仔。
過去就過左去,只是想你開心姐
拍吾拍拖又點,我家人都成日叫我識個女仔,但吾愛我一齊做咩,迫吾到。
Just be happy and enjoy yr life

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆