上一頁下一頁
發新話題

享受淫妻 (P.1,15,31,80,85,96相P.5,8,12,28,40,43,59,83,95,97錄音18,20,53,66,69)

收藏  |  訂閱
1.5k  344.5k

引用:
原帖由 wetcouple 於 2017-2-23 03:53 PM 發表 查看引用來源

唔會啦!要比鬼佬溝以前喺加拿大就溝咗啦,鬼佬只係想搞你!我淨係對住老公先咸濕,女人一定要有愛先得㗎
講真,心底不愛鬼人,不易受溝,吹水冇仿,有愛的基礎上做愛,女人比lover一
摸,下面水長流

想問吓人妻, 每次做愛都可以有多次高潮?
因為我老婆只可以有一次高潮, 之後就佢話妹妹會好酸, 唔比摸, 甚至唔比插. 所以我要與她同步高潮.
如果佢到左先, 我隨時冇得射.
真係有得插, 冇得射.

引用:
原帖由 wetcouple 於 2017-2-23 03:57 PM 發表 查看引用來源

所以我越浸越低,淨係凸個頸同頭上水面,所以好熱,但我記得有一下同佢傾傾吓我太熱成半個身上咗水面散吓熱,佢隻睇即刻唔規矩
師兄師姐..
有冇諗過現場做比人睇旅行果時:smile_30:

引用:
原帖由 wetcouple 於 2017-2-23 03:57 PM 發表 查看引用來源

所以我越浸越低,淨係凸個頸同頭上水面,所以好熱,但我記得有一下同佢傾傾吓我太熱成半個身上咗水面散吓熱,佢隻睇即刻唔規矩
D泉水熱熱地易浸熟靓太的奶子,証明靓太人妻味濃,靚女一名,鬼佬不放鬆一刻好時光去及你靓身材
條鬼應該知你冇圍布不停loook

引用:
原帖由 wetcouple 於 2017-2-23 04:04 PM 發表 查看引用來源

人夫:老婆果晚確實特別香温泉味加酒味,成身紅扑扑,特別好扑....如果比我知佢响鬼佬面前上水,我果晚一定吊得大力啲,今晚先教訓佢.....
佢當時成身sake 味,你當晚賞了她三Q啦,冇的話,今夜重D力吊勁D,記實大力大力揸湯碗波,我最like

引用:
原帖由 wetcouple 於 2017-2-23 04:07 PM 發表 查看引用來源

人夫:師兄我可以講真係好實在!! 由其係老婆就快嚟又未嚟到,對波特別好揸手提子特別硬....
到高潮時,靚太長提是什樣的,想看下

引用:
原帖由 風馬牛 於 2017-2-23 05:08 PM 發表 查看引用來源
想問吓人妻, 每次做愛都可以有多次高潮?
因為我老婆只可以有一次高潮, 之後就佢話妹妹會好酸, 唔比摸, 甚至唔比插. 所以我要與她同步高潮.
如果佢到左先, 我隨時冇得射.
真係有得插, 冇得射.
人妻:我每次都有3-6次高潮,但不會酸只會攰,你老婆的情況我唔了解,因好少同姐妹傾呢啲 sorry 幫唔到你

引用:
原帖由 粗筆人 於 2017-2-23 05:21 PM 發表 查看引用來源

D泉水熱熱地易浸熟靓太的奶子,証明靓太人妻味濃,靚女一名,鬼佬不放鬆一刻好時光去及你靓身材
條鬼應該知你冇圍布不停loook
鬼佬實知我冇毛巾啦,睇住老公夾到我半個波波上水面

引用:
原帖由 wetcouple 於 2017-2-23 04:04 PM 發表 查看引用來源

人夫:老婆果晚確實特別香温泉味加酒味,成身紅扑扑,特別好扑....如果比我知佢响鬼佬面前上水,我果晚一定吊得大力啲,今晚先教訓佢.....
又係你自己拉走人條毛巾,仲話人!! 你根本有心我喺人面前全祼上水衰人😤

引用:
原帖由 wetcouple 於 2017-2-23 06:27 PM 發表 查看引用來源

又係你自己拉走人條毛巾,仲話人!! 你根本有心我喺人面前全祼上水衰人😤

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆