上一頁下一頁
發新話題

【重口味甜故】日本妻子的出軌

收藏  |  訂閱
416  183.2k

至於那位裸體女模特兒Joey ,我以她作原型寫︰

寫的時候,參考Joey 的裸體照寫的︰

總之,這是一本能帶給你無盡幻想的『情色小說』!

而家那家書店有售

引用:
原帖由 Kelvinpwy 於 2016-8-1 05:23 PM 發表 查看引用來源
而家那家書店有售
多謝支持,下列書店有售︰

三聯書店(香港)有限公司 - (荃灣)- 荃灣東
三聯書店(香港)有限公司 - (葵芳)
三聯書店(香港)有限公司 - (鑽石山店)
三聯書店(香港)有限公司 - (淘大店)
三聯書店(香港)有限公司 - 官塘店
三聯書店(香港)有限公司 - (灣仔莊士敦道店)
三聯書店(香港)有限公司 - 元朗文化薈
商務印書館(香港)有限公司 - 旺角分館
商務印書館(香港)有限公司 - 美麗華商務
商務印書館(香港)有限公司 - 將軍澳分館
商務印書館(香港)有限公司 - 康怡
商務印書館(香港)有限公司 - 銅鑼灣
商務印書館(香港)有限公司 - 沙田圖書廣場
商務印書館(香港)有限公司 - 大埔分館
商務印書館(香港)有限公司 - 屯門
商務印書館(香港)有限公司 - 天水圍
商務印書館(香港)有限公司 - 九龍灣德福廣場
中華書局有限公司 - 將軍澳新都城店
天地圖書 - 灣仔
田園書店 - 旺角
漢榮書局 - 油麻地
宏達圖書中心 - 澳門 (水坑尾總店)
鼎大圖書公司 - 旺角

一代匯集 - 開益書店(旺角)

入去找不到可以問店員。

引用:
原帖由 a11won 於 2016-8-1 01:18 PM 發表 查看引用來源
:smile_o12::smile_o12:

多謝樓主嘅原創色文,近年嘅色文佳作!

引用:
原帖由 smmv 於 2016-8-2 02:25 AM 發表 查看引用來源
多謝樓主嘅原創色文,近年嘅色文佳作!
多謝支持!有無打算買我的新書!新書更精彩!

買到喇!原來最尾先最吸引到我眼球
發哥出嘅書,一本比一本大賣。 yeah!

引用:
原帖由 CL907 於 2016-8-2 07:16 PM 發表 查看引用來源
買到喇!原來最尾先最吸引到我眼球
發哥出嘅書,一本比一本大賣。 yeah!
我都覺,但結局千其唔好講出黎,要自己睇,否則減少閱讀趣味。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆