上一頁下一頁
發新話題

究竟我是淫妻癖定綠帽奴(喜愛3P)

收藏  |  訂閱
379  66.8k

引用:
原帖由 azpui 於 2016-9-7 08:52 PM 發表 查看引用來源

Haha 唔想試下日本仔?聽講前戲好掂
我前戲唔會輸蝕比架仔嘅:smile_04:

引用:
原帖由 feetslave 於 2016-9-8 10:55 AM 發表 查看引用來源

我前戲唔會輸蝕比架仔嘅:smile_04:
Haaa, 咁ok la, 哈哈
有冇機會睇你示範?can i pm you?

引用:
原帖由 azpui 於 2016-9-8 01:40 PM 發表 查看引用來源

Haaa, 咁ok la, 哈哈
有冇機會睇你示範?can i pm you?
點睇示範?買樓呀睇示範單位

引用:
原帖由 feetslave 於 2016-9-8 04:38 PM 發表 查看引用來源

點睇示範?買樓呀睇示範單位
Haha 你明既,哈哈
睇即場

帶左綠帽就唔好除啦
可以慢慢玩

引用:
原帖由 paulgortoronto 於 2016-8-27 02:20 AM 發表 查看引用來源

我都有過類似經驗, 我兩公婆有叫開"技師"習慣, 不嬲都搵開一pair男女技師玩, 但有一次男技師休息, 就介紹左另一個俾我地, 點知果個曲街一開口就話 "齋捽碟好悶喎, 你老婆含唔含得先? 3P? 冇套插? 外射? 口爆? 顏 ...
Ching 有沒有果d 技師資料?

引用:
原帖由 paulgortoronto 於 2016-9-7 12:03 AM 發表 查看引用來源

我都想睇佢系我面前幫單男起機,顏射或口爆都可以
我都想試MMF

我都想搵人仆我老婆。
但她又有d要求,要靚仔大隻.
之前她都試過兩次MMF。

引用:
原帖由 feetslave 於 2016-8-29 01:30 PM 發表 查看引用來源

人夫想玩3P或想睇住老婆同第二個男人搞!人夫READY好了,但人妻好似仲未埋位STANDBY!
其實依個玩法好睇人夫思想上同行動上,在夫妻關係中究竟邊個食住邊個?好重要!
如果人夫主的話,只要跟老婆多做思想工 ...
呢招係好野黎架,想調較女人,男人要識得係適當時候主動
唔好講搵多個男玩3P呢D高階野
簡單到初初相識,佢唔主動用口,但我想
唔係用口問佢可唔可以幫我用口,而係係適當時候一野隊入去
口爆如是,唔係問佢可唔可以,係事前比定心理準備佢,係適當時間就射入口,不用客氣

至於點開始玩多P,理論都係一樣,不過我同師兄你既手法就有少少不同啦。
我係先比佢習慣下被人睇。見佢無反抗不突止,仲要越來越HIGH。餘下就只係等待時機。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆