上一頁下一頁
發新話題

女人四十、回望你苦忍表情!

收藏  |  訂閱
413  27.8k

引用:
原帖由 趣麻花2015 於 2015-11-30 03:45 PM 發表 查看引用來源

小馬第二日晨早已call醒我
佢話揸車去海角天涯!還問我有沒有帶泳衣,沒有呀…

我第一次去海南,海角天涯只有听過未有去過!小馬開了有二個小時車才到,文藝小說有講,去到天涯海角山盟海誓…
好浪漫、咁就出 ...
肥係對波波咋麻

回覆 230# 的帖子

入戲肉啦.......

回覆 225# 的帖子

:smile_30: :smile_30: 收放自如............勁.......邊度呢:smile_41:

引用:
原帖由 趣麻花2015 於 2015-11-30 03:45 PM 發表 查看引用來源

小馬第二日晨早已call醒我
佢話揸車去海角天涯!還問我有沒有帶泳衣,沒有呀…

我第一次去海南,海角天涯只有听過未有去過!小馬開了有二個小時車才到,文藝小說有講,去到天涯海角山盟海誓…
好浪漫、咁就出 ...
去到海角天涯,小馬拖住我行,呢d情竟好似在電影中睇過!
漫步沙灘,身體上嘅接觸已無界線,佢一手攬住我,我都不由自主地迎上,胸膛已互相緊密接觸,好有情侶feel…
行行复行行,天涯海角其實不是很大,轉眼又見日落了,好快呀!泳衣還未用上
看日落,金黃色的很美,一個大咸旦王似的,咀巴跟咀巴已有接觸,由點到即止到濕吻
由濕吻到互相愛撫,其實又點止咀唇濕了呢!
呢d環境,點比借口都死…

引用:
原帖由 趣麻花2015 於 2015-11-30 04:01 PM 發表 查看引用來源

漫步沙灘,身體上嘅接觸已無界線,佢一手攬住我,我都不由自主地迎上,胸膛已互相緊密接觸,好有情侶feel…
行行复行行,天涯海角其實不是很大,轉眼又見 ...
呢D情況 俾著邊個都實走唔甩架啦~~~佢有心安排既!!

引用:
原帖由 趣麻花2015 於 2015-11-30 04:01 PM 發表 查看引用來源

行行复行行,天涯海角其實不是很大,轉眼又見 ...
我地今晚就係呢間酒店住好嗎?我點了點頭…
酒店有個露台,望到海灘很美!酒店也有泳池,泳衣有用得上時候了
未肚餓就玩下水先啦,小馬陪着我,他看着我,游得果一陣已攰了,其實行左一日,真是攰了…
回房休息一下先食飯好嗎?小馬問
好呀…

引用:
原帖由 趣麻花2015 於 2015-11-30 04:07 PM 發表 查看引用來源

酒店有個露台,望到海灘很美!酒店也有泳池,泳衣有用得上時候了
未肚餓就玩下水先啦,小馬陪着我,他看着我,游得果一陣已攰了,其實行左一日,真是攰了 ...
回房休息?:smile_o10:相當有可疑:smile_o01:

引用:
原帖由 趣麻花2015 於 2015-11-30 04:07 PM 發表 查看引用來源

未肚餓就玩下水先啦,小馬陪着我,他看着我,游得果一陣已攰了,其實行左一日,真是攰了 ...
其實只租了一個房,心中已有數了!
房間很大,有房有廳有露台,沖個涼先…
不用問都知,鴛鴦浴吧,浴室很美浴缸很大!双人浴缸都有…
攰了浸浴很舒服,他安排得很令人舒服,雖然知道他的用意,但只可說句 我願意

引用:
原帖由 趣麻花2015 於 2015-11-30 04:13 PM 發表 查看引用來源

其實只租了一個房,心中已有數了!
房間很大,有房有廳有露台,沖個涼先…
不用問都知,鴛鴦浴吧,浴室很美浴缸很大!双人浴缸都有…
攰了浸浴很舒服,他安排得很令人舒服,雖然知道他的用意,但只 ...
非常浪漫!

引用:
原帖由 chris@hk 於 2015-11-30 04:09 PM 發表 查看引用來源
回房休息?:smile_o10:相當有可疑:smile_o01:
點會可疑呢?反正"我願意"
我無懷疑過佢,因為是明知而做,都是果句"我願意"

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆