上一頁下一頁
發新話題

OL的性幻想

收藏  |  訂閱
262  33.6k

引用:
原帖由 Tina33c 於 2015-4-13 10:01 PM 發表 查看引用來源

:smile_19::smile_19::smile_19:

你地淨係成日問人地有冇下文, 又唔幫人地寫吓D性愛部部份,

....都話左我想比人來強迫我同佢做愛, 你地幫我寫啦! 好唔好呀?
上次寫到俾人叫去買dom 仲俾tina 彼視 真係咩面都無
不過為左老豆老母 點都要撐住。
去到七仔,見到有好多款,但係無tina 講果隻,
點算好呢?唯有問下個呀姐
"牙姐 想問有無紅色果隻杜記牙"
咪左邊最底果隻,不過得十二個裝
咁要呢隻啦,係呢個時候我只想盡快完成任務 繼續做我既報告
點知原來而家先係個任務既開始
番到去公司 見到太子塊面黑哂
我xyz@&$@""$$@/;($&你呀 買小小野都買左成粒鐘,我條燃都軟埋 你係咪有心靠害?
我心裡面勁想屌七太子 但現實中既我唯有死忍
對唔住呀李生 頭先揾耐左
我唔q 理你呀 你諗辦法令我碌野硬番
下?李生 你唔係想我幫你咩下話
你一係同牙tina 搞野 睇到我自然會硬
唔撚係呀 我連真人騷都要做埋
我唔要呀豬豬 我唔想俾佢掂 tina 試圖作出反抗
你唔同佢做既話 你聽日唔駛番工 太子好惡咁同tina 講

回覆 231# 的帖子

:') 豬豬, 求你唔好比呢條戊里掂我啦! 你硬唔倒,可能係你自己腎虧姐!你食返幾粒偉哥咪得lol... 今日不如就咁算啦.... Bye Bye啦!

(衣衫不整的天娜慢慢站起來,想行出李生間房)

引用:
原帖由 Tina33c 於 2015-4-13 11:51 PM 發表 查看引用來源
:') 李生, 求你唔好比呢條戊里掂我啦! 你硬唔倒,可能係你自己腎虧姐!你食返幾粒偉哥咪得lol... 今日不如就咁算啦.... Bye Bye啦!

(衣衫不整的天娜慢慢站起來,想行出李生間房)
你走左出去 聽日唔駛再番工

回覆 233# 的帖子

阿Tim突然從後捉著我,在我耳邊說:你條八婆平時都點得我多啦!等我今日一次過同你算帳吧!

(之後Tim就捉左我坐落太子爺張大斑椅上面,用佢條皮帶將我對手反捆绑在椅背後,太子爺還大叫:好呀!同我姦左去!)

嘩,好激烈啊:smile_o04: :smile_o12:

回覆 234# 的帖子

阿Tim心想:雖然口口聲聲話Tina係八婆,但無論樣貌同身材,眼前呢個23歲嘅Tina的確係上等貨式,33C嘅波波,23吋嘅小蠻腰,34吋嘅肉臀,40吋嘅長腿,令人愛不釋手嘅雪白肌膚。

我不斷爭扎著,兩條腿不停踢去阿Tim身上,點知佢一手捉一條,我兩條腿就比佢又粗又大嘅手掌捉住左,估唔到佢咁大力,響果刻我心中突然有一種興奮,一種可能是女人天生的本性,就是被人男征服,就是這種被征服的興奮感覺?

本來被男人玩弄是一種恥辱,但這種征服式的玩弄,卻為我帶來莫名其妙的快感,這是我一生當中從未有過的感覺!

平時太子爺要我主動引誘佢,到佢硬曬就要極速幫佢戴dom,我心中數著:1,2,3,佢就出野,我從來都沒有試過同佢做果陣有高潮;希望今日阿Tim唔好咁快就出野,比我享受個過程,同埋等我可以有高潮!

繼續寫啦!

引用:
原帖由 Tina33c 於 2015-4-15 01:32 PM 發表 查看引用來源
繼續寫啦!

你寫一段俾我地接啦

回覆 238# 的帖子

:smile_19: 寫左啦

引用:
原帖由 Tina33c 於 2015-4-15 03:12 PM 發表 查看引用來源
:smile_19: 寫左啦
可以諗tim 起唔到頭, 然後再俾老細同tina 笑, 然後諗計報復~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆