上一頁下一頁
發新話題

深夜吹水post 講sm

收藏  |  訂閱
279  7.1k

支持一下先^_^

引用:
原帖由 Miss.小月 於 2015-3-25 03:56 AM 發表 查看引用來源
支持一下先^_^
^^ 小月姑娘 應該係個女主?

我未玩過sm....但可以服侍你

引用:
原帖由 chumuahb 於 2015-3-25 02:53 AM 發表 查看引用來源
呢個post 我諗我都係唔會再打落去了

因為一個對我而言好重要既人好介意

我唔想佢唔開心

同埋 呢d經歷都唔係近期既事 好多都唔太諗得起啦

點都好啦 多謝各位支持小妹呢個post

http://n2.hk/ ...
take care ar

引用:
原帖由 nakata_gary 於 2015-3-25 12:13 AM 發表 查看引用來源
但係咁多位主人,你地鞭打會去到咩程度?

我淨係會鞭到紅紅地我就收手,聽d奴講以前會鞭到紅腫,瘀,我又唔鐘意玩到咁癲。

奴奴們,又有咩睇法?

咩程度呀? 打到流眼水咁滯囉 腫又唔係好覺, 可能係我地用開幼籐條, 打屁股唔駛真係好大力已經有一種好難忍o既刺痛,
通常o既要求係我o係無綁住o既狀態之下唔可以郁同避開, 如果真係要受最大程度痛楚o既折磨佢會打我腳板,
好用力都好難打得損, 而且實唔會比人見到有瘀痕

我係呢排對呢啲野好興趣.......想問下邊度會有多少少呢方面既INFO睇下架?

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2015-3-25 10:12 AM 發表 查看引用來源

咩程度呀? 打到流眼水咁滯囉 腫又唔係好覺, 可能係我地用開幼籐條, 打屁股唔駛真係好大力已經有一種好難忍o既刺痛,
通常o既要求係我o係無綁住o既狀態之下唔可以郁同避開, 如果真係要受最大程度痛楚o既折磨佢會 ...
籐條我又冇用過呀,我得牛皮鞭同用手打多,
我坐響床邊,佢跪地下,要佢望實我,比我一下下咁打個屎忽,打到佢扭扭下,有時打到佢含情默默咁望住我講,以後唔敢曳曳

所以我通常都唔係發好大力打,反而一路推車條4果時打得仲大力

我反而好想問一下意見...我是頗M 的性質, 男友成日想我S佢,但我真係做吾到..
請問如何調教自己成為女王呢  :smile_40:

引用:
原帖由 nakata_gary 於 2015-3-25 04:22 AM 發表 查看引用來源

^^ 小月姑娘 應該係個女主?

你.猜.錯.了

妳係淫賤女奴??
引用:
原帖由 Miss.小月 於 2015-3-25 07:10 PM 發表 查看引用來源

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆