上一頁下一頁
發新話題

..

收藏  |  訂閱
2.3k  184.9k

訓下先,夜d再傾

引用:
原帖由 green_teabb 於 2015-2-26 02:32 PM 發表 查看引用來源

最好有小小大男人 但私底下又會傻更更
HAHA....你咁講..大把人會認係咁

係高瘦仔呀 但唔係營養不良嗰隻 哈哈
引用:
原帖由 green_teabb 於 2015-2-26 02:30 PM 發表 查看引用來源

你係瘦仔?

引用:
原帖由 Hellboy33 於 2015-2-26 02:46 PM 發表 查看引用來源
係高瘦仔呀 但唔係營養不良嗰隻 哈哈

唔係最緊要碌野有營養咩 :smile_30::smile_30::smile_30:

引用:
原帖由 kuikui1234 於 2015-2-26 02:38 PM 發表 查看引用來源
176高 但得55Kg 我都唔知廋唔廋啦
Ching  55kg係得121lbs,你係唔係打錯,瘦到離哂譜喎? 176cm高咪瘦到見哂骨?

攬住個女仔果陣會唔會搞到骨撞骨咁,好痛??

引用:
原帖由 snowy_spirit 於 2015-2-26 02:51 PM 發表 查看引用來源

Ching  55kg係得121lbs,你係唔係打錯,瘦到離哂譜喎? 176cm高咪瘦到見哂骨?

我都想咁瘦呀

引用:
原帖由 snowy_spirit 於 2015-2-26 02:51 PM 發表 查看引用來源

何以見解??? :smile_45::smile_45::smile_45:

引用:

咁我又無瘦到用骨咁勁 高高廋廋咁囉

引用:
原帖由 leisiu 於 2015-2-26 02:54 PM 發表 查看引用來源

何以見解??? :smile_45::smile_45::smile_45:
176cm, 55kg, BMI得17.8,已經underweight了

引用:
原帖由 snowy_spirit 於 2015-2-26 03:01 PM 發表 查看引用來源

176cm, 55kg, BMI得17.8,已經underweight了
係架 細細已經係咁

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆