上一頁下一頁
發新話題

天娜與人妻的秘密(相/文 p.1, 4, 8, 10, 11, 17)

收藏  |  訂閱
309  100.3k

引用:
原帖由 阿米€ 於 2015-2-16 11:13 AM 發表 查看引用來源
怪錯人添,抱歉啊師兄。其實,你算寫得唔錯,不過圖文並茂,呃人支持咁就:smile_39:。

http://photo.pchome.com.tw/wtyrone1972/01330/

http://photo.pchome.com.tw/s11/w/t/wtyrone1972/book1330/p1355990695 ...
Thank you 師兄。 等我重幫Tina你講好說話。:smile_39:又話P4張相係你自己。好傷心啊~

tina 妳好正

引用:
原帖由 JackTheWriter 於 2015-2-16 02:47 PM 發表 查看引用來源

Thank you 師兄。 等我重幫Tina你講好說話。:smile_39:又話P4張相係你自己。好傷心啊~
:smile_304也是網絡照, 好吧!

更換P4的照片成為我的照片吧!

hi tina.
繼續寫落去
支持你!

引用:
原帖由 crazybadguy 於 2015-2-16 03:52 PM 發表 查看引用來源
hi tina.
繼續寫落去
支持你!
謝謝支持!

其實一直沒想過把自己的故事再寫出, 都是得到三妹和Pauline的鼓勵, 才鼓起勇氣, 把這些鮮為人知的女同故事寫出來.

三妹及Pauline都十分支持我!
(P.S. 我信箱已滿了)

引用:
原帖由 Tina33c 於 2015-2-16 04:09 PM 發表 查看引用來源

謝謝支持!

其實一直沒想過把自己的故事再寫出, 都是得到三妹和Pauline的鼓勵, 才鼓起勇氣, 把這些鮮為人知的女同故事寫出來.

三妹及Pauline都十分支持我!
(P.S. 我信箱已滿了)
嗯 期待更多的文章!
新年快樂!

美女今日去咗行花市?

引用:
原帖由 goldlightman 於 2015-2-17 01:49 PM 發表 查看引用來源
美女今日去咗行花市?
你又知? 唔通剛才那個偷拍我的人就是你!?

引用:
原帖由 Tina33c 於 2015-2-17 03:06 PM 發表 查看引用來源

你又知? 唔通剛才那個偷拍我的人就是你!?
短裙?比人偷拍...?

支持支持

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆