上一頁下一頁
發新話題

刻意走光可以好興奮

收藏  |  訂閱
315  115.3k

我又想比珍妮妺引下。。
係邊個站上車。我想陪下妳

引用:
原帖由 珍妮妹妹 於 2015-3-10 01:49 AM 發表 查看引用來源
今日朝頭早25度真係暖笠笠,妹妹又要曳曳豬咁搭西鐵番工了:smile_o05:
等我揀件格仔恤短裙仔著下先得:smile_o12:Yeah......
格仔恤最好玩就當然係刻意咁扣少粒胸前鈕啦,少少既空隙足夠令妹妹露出白色喱士爸爸,上 ...
我又要呀,幾時到我可以呀

引用:
原帖由 珍妮妹妹 於 2015-3-10 01:49 AM 發表 查看引用來源
今日朝頭早25度真係暖笠笠,妹妹又要曳曳豬咁搭西鐵番工了:smile_o05:
等我揀件格仔恤短裙仔著下先得:smile_o12:Yeah......
格仔恤最好玩就當然係刻意咁扣少粒胸前鈕啦,少少既空隙足夠令妹妹露出白色喱士爸爸,上 ...
你系車頭定車尾上車呀,等我都去撞下你先,哈哈!

我又係南昌落車,不過係香港站至南昌……

引用:
珍妮妹 妳引銀死人咩:smile_o01::smile_o01:

回覆 228# 的帖子

幾時去長洲玩?
等我搵下你:smile_47:

引用:
有冇圖呀,有冇襯番白色底底?

珍妮係邊個站上車架

有無掛住珍妮妹妹先:smile_o05:
呢兩日30度真係好有夏天feel,愛著短裙仔既珍妮妹妹有出動引下班咸濕仔喇,今日晏晝去咗某運動鋪頭買波鞋,揀好鞋之後坐低等個男sales,哈哈:smile_o12:佢喺我面前踎低整對鞋就一定見到我短裙入面條粉紅色底底,因為我好刻意咁掰開對腳,好興奮!個男sales真係有福啦

引用:
原帖由 珍妮妹妹 於 2015-4-6 09:55 PM 發表 查看引用來源
有無掛住珍妮妹妹先:smile_o05:
呢兩日30度真係好有夏天feel,愛著短裙仔既珍妮妹妹有出動引下班咸濕仔喇,今日晏晝去咗某運動鋪頭買波鞋,揀好鞋之後坐低等個男sales,哈哈:smile_o12:佢喺我面前ū ...
個SALES就爽皮

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆