上一頁下一頁
發新話題

開始在引版生活的日子 更新

收藏  |  訂閱
257  20.9k

引用:
原帖由 siutoto 於 2014-10-27 01:17 PM 發表 查看引用來源

我可唔可以講句將來既事無人知?

可以, 呢句岩聽~XD

引用:
原帖由 siutoto 於 2014-10-27 01:17 PM 發表 查看引用來源

我可唔可以講句將來既事無人知?

所以永遠有希望:smile_40:

http://www.youtube.com/watch?v=8dd2zLgBSFA

絕處可逢生。:smile_40:

絕望之後有轉機。:smile_40:

引用:
原帖由 siutoto 於 2014-10-27 01:12 PM 發表 查看引用來源

男人果然識哄女人

睇哄邊個啦,都唔係女人就要哄既
係你就唔識都要哄。。

放學lu

引用:
原帖由 siutoto 於 2014-10-27 01:13 PM 發表 查看引用來源

我寧願DIY 好過做完之後果種空虛
同意 當交學費算 睇黎sp都唔係咁岩我

引用:
原帖由 siutoto 於 2014-10-26 12:18 PM 發表 查看引用來源

潛完水, 又返黎了, 可以講一句兜兜轉轉嗎?

突然諗到首歌...
讓我選 只想聽簡單和弦
好過舊唱片唱腔俗套憂怨
討厭情調被煽動迷亂 可憐唱沒了完
*如果愛你要貶低我自尊
 也得不到一分鐘感 ...
原來你又開返POS.3.
唯有...等POS-3-....跟推下

Don't be a woman that needs a man, be a woman that a man needs.

呢句野都幾有意思

引用:
原帖由 siutoto 於 2014-10-27 01:16 PM 發表 查看引用來源

琴日電視講左一句
有心就會鑽研就會好,唔一定要去學要去練

研究和練習都最重要:smile_47::smile_47:

<第一個他 - 3>

黎遠望住佢行埋黎,本來無咩感覺。不過諗起轉頭要俾佢摸,搞,插... 個心突然間打左個突... 不過都出左黎,夜媽媽,唔通遊車河咩... 於是鼓起勇氣,落左車。

相認左之後,佢望住我,其實我好唔慣俾人望住,而且唔知望咩,於是------

我: 望咩?
佢: 你個樣都幾斯文喎
我: 下
佢: 成個miss 咁樣
我: ......

我望下佢,高我少少,普通人一個,無咩特別,不過個樣就係去開wet 去蒲咁,個感覺似係會撩事打鬥款。

我: 好近架?
佢: 轉角個邊就係啦

跟左佢行左去個閘位,係唐樓,上樓梯時我繼續問。

我: 你屋企人訓晒?
佢: 我自己一個住
我: ......
佢: 驚呀?我唔會食左你架喎

我心諗,你話唔會食左我定殺左我先?其實個時真係唔識死,你問我驚唔驚,如果上到去山埋門後佢係面目猙獰要攞你命,我諗無人會唔驚。不過可能睇得戲多,成日睇到某場境就會替個主角好緊張,囗多多不停話咁咁咁咪走到,咁咁咁咪可以反擊... 雖然咁講有少少變態,但有時會諗如果我真係遇到呢個情況,應該無問題...... 但咁講都係逞強啦! 玩wargame 間鐵皮屋打到響不停既時候,我會覺得好驚,所以千奇唔好俾我開囗中......

心咁諗,不過仍逞強咁講
我: 無野驚你喎!

好快到左佢屋企門囗,由佢打開鐵閘到開門應該一分鐘都唔使。但我感覺有如幾十分鐘咁,個腦不停轉,不停諗真係可以?其實我好驚,什至乎討厭,因為平時坐車同陌生人有肌膚之親既感覺我都好唔鐘意。一諗到等陣佢對手會放左係我身上面... 但好快制止左自己繼續諗,因為唔想再諗。
(咁講好對唔住個師兄,真係對唔住。)

門開左,我行左入去,屋入面全暗,除左神主枱既紅光幾乎照亮全屋外... 但全屋紅光,感覺更鬼秘...

愈講愈似講緊鬼故...

我再望一望周圍,間屋打通左無咩間隔,當我諗緊佢訓邊時,我終於望到地下有個打地鋪既地方......

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆