上一頁下一頁
發新話題

怕羞男往事回憶,更新P.57 完

收藏  |  訂閱
895  709.4k

近年難得一見的回憶錄,想起之前的HSBC 女上司回憶錄和中女姊弟戀的回憶錄。萬分期待更新,切勿虎頭蛇尾,令我們失望啊!努力呀!

講來講去,都係你點樣俾人玩,兩個靚女嘅玉體你都冇詳細玩過,一D都冇咩意思。

jj被人玩,同自己自慰有咩晤同? 幾時都可以做啦!

快更新:smile_47:

引用:
原帖由 flying_castle 於 2013-1-20 05:56 PM 發表 查看引用來源
講來講去,都係你點樣俾人玩,兩個靚女鮋玉體你都冇詳細玩過,一D都冇咩意思。

jj被人玩,同自己自慰有咩晤同? 幾時都可以做啦!
唔知你所講既意思係咩意思.......
可能你認為意思係指男人主動搞女人先係有意思,但我自己覺得可以比女人搞都係有意思
有意思同無意思只係一個定義問題,你既定義同其他人或同我既既定義唔同自然你就覺得佢打既野無意思啦...

又JJ比女人玩同自慰應該有分別,雖然我自己未試過比女人玩JJ..

引用:
原帖由 mtr_boy 於 2013-1-20 06:16 PM 發表 查看引用來源

唔知你所講既意思係咩意思.......
可能你認為意思係指男人主動搞女人先係有意思,但我自己覺得可以比女人搞都係有意思

又JJ比女人玩同自慰應該有分別,雖然我自己未試過比女人玩JJ..
仲有,如果只係為咗比女人搞,都晤使搵靚女啦,豬扒都可以令你好有意思嘎,合米對眼,靚女同豬扒都一樣。

再有,兩個女人同三個男人搞你米一樣,你米合上眼睛,想象下你老婆搞緊你,一樣可以high啦

引用:
原帖由 flying_castle 於 2013-1-20 06:22 PM 發表 查看引用來源

仲有,如果只係為鰦比女人搞,都晤使搵靚女啦,豬扒都可以令你好有意思嘎,合米對眼,靚女同豬扒都一樣。
HAHA,感我補充下啦,講清楚男女之間既接觸點先為之有意思啦
玩JJ情況下,可以比靚女玩係有意思,至於咩係靚女咩係唔靚女,我唔講喇,可能你同我既定義都會唔同

其實無咩好講,只要定義清楚的話

引用:
原帖由 amazon2002 於 2013-1-20 15:47 發表 查看引用來源
近年難得一見的回憶錄,想起之前的HSBC 女上司回憶錄和中女姊弟戀的回憶錄。萬分期待更新,切勿虎頭蛇尾,令我們失望啊!努力呀!
當年HSBC TIGER係咪爛咗尾? 如果無記錯好似係.

師兄,仲有下文,餓左成一日喇!

Support!!

Pls go on with ur interesting story

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆