上一頁下一頁
發新話題

終於~ 遇上了...

收藏  |  訂閱
392  27.8k

引用:
原帖由 Gab15 於 2012-11-16 07:32 PM 發表 查看引用來源
同佢講清楚自己的立場,做好自己工作既本份,其他事就唔好理就得啦!

佢就係7到明明係自己工作又唔去做~ 唔係自己工作又走去理又懶緊張!!!!
仲有好多野.... 今日先俾佢激到黑哂面....:smile_o02:

引用:
原帖由 Cherfans 於 2012-11-16 07:34 PM 發表 查看引用來源

”收聲啦!屌!”上次我都爆左個老屎忽一野,佢而家唔敢再搞我~ XD

唉.... 佢真係..... 我已經唔理佢架啦~ 係佢成日撩我講野....

引用:
原帖由 Violet~紫 於 2012-11-16 07:37 PM 發表 查看引用來源

唉.... 佢真係..... 我已經唔理佢架啦~ 係佢成日撩我講野....
佢講咩你只係應佢一個字,佢遲下就會無癮

引用:
原帖由 Cherfans 於 2012-11-16 07:39 PM 發表 查看引用來源

佢講咩你只係應佢一個字,佢遲下就會無癮

已經做緊......................................................................

引用:
原帖由 Violet~紫 於 2012-11-16 07:40 PM 發表 查看引用來源

已經做緊......................................................................
比d時間睇下有冇成效,一個月都唔得就行動升級~

引用:
原帖由 Cherfans 於 2012-11-16 07:41 PM 發表 查看引用來源

比d時間睇下有冇成效,一個月都唔得就行動升級~

我想話~ 已經一個月了....

引用:
原帖由 Violet~紫 於 2012-11-16 07:42 PM 發表 查看引用來源

我想話~ 已經一個月了....
咁,diu 7佢啦!仲忍!
平時都唔係咁忍得架你!

引用:
原帖由 Cherfans 於 2012-11-16 07:43 PM 發表 查看引用來源

咁,diu 7佢啦!仲忍!
平時都唔係咁忍得架你!

咁你都知我地公司架啦~ 已經唔係大~ 仲要當面 diu 佢~ 到時又面左左~ 做野又唔HAPPY~
最怕佢記仇唔知會做D乜.... 然後個人又傻傻地成日自言自語... 我怕佢斬我呀.....:smile_42:

佢都唔知有冇蒲呢到... 都係少講為妙:smile_42:

引用:
原帖由 Violet~紫 於 2012-11-16 07:45 PM 發表 查看引用來源

咁你都知我地公司架啦~ 已經唔係大~ 仲要當面 diu 佢~ 到時又面左左~ 做野又唔HAPPY~
最怕佢記仇唔知會做D乜.... 然後個人又傻傻地成日自言自語... 我怕佢斬我呀.....:smile_42:
前面唔怕,大不了比人炒~ 最怕最後果句 :smile_42:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆