上一頁下一頁
發新話題

好對手難求(再開)-- 40吋長腿(有新相!!) update P.6,9,11

收藏  |  訂閱
243  123.2k

支持

天氣開始凍,我又著唔夠衫。同朋友食完飯,男友打比我。就專登出來車我返屋企,佢今日仲特登買左條裙比我添。難得見佢就冇咁早放佢走,叫佢同我遊下車河先。不過一路渣車好難專心同我傾計,就泊低左一邊。唔知係咪耐無見,我忍唔住錫我男友。當然又手多多。我鐘意錫佢,見無車係鄰近,我就愈錫愈低。男友幫我拎埋細佬出黎,佢都乖乖向我敬禮。慢慢咁含住,上上下下咁。男友都忍唔住向我還手,不過我今次想服待佢。就加快速度。我用手套下佢係佢耳邊呻吟比佢聽,之後男友就口爆左我。我仲呑埋添。男友話我乖,我想佢掛住我多d。我會不斷引誘佢

回覆230 #的帖子

意思係幅長腿相啊!

引用:
原帖由 jo_ey 於 2012-11-27 23:35 發表 查看引用來源
終於試左三人行,今次係兩男一女。開頭既時候都好緊張,就同男友沖左涼先。之後我趴左係張床度比個男仔幫我按摩,男友好細心煲左熱水座住支按摩油。唔駛凍親我,男仔隻手好大隻摸得好舒服,佢都慢慢掃下波邊同hi下妹 ...
終於番黎了囉 :smile_38:
咁有係既...大家第一次玩, 梗係要慢慢夾熟..

引用:
原帖由 jo_ey 於 2012-11-29 00:11 發表 查看引用來源
之後同男友沖涼都差d忍唔住,而家又比人摸緊。男友無份乖乖地坐係度望,男仔帶左套就入左來。個感覺好新鮮,我都特登叫得淫d引我男友。佢就行左去床得唔俾我喊,要我服仕細佬。我就雙重享受緊,一路俾人曳一路幫人含 ...
又同時雙重享受, 又有人觀戰...又觀番人戰, 那份刺激感...

引用:
原帖由 jo_ey 於 2012-11-30 01:25 發表 查看引用來源
好掛住男友,想起身就見到佢

乜咁想執多劑啊...

引用:
原帖由 jo_ey 於 2012-12-1 01:13 發表 查看引用來源
天氣開始凍,我又著唔夠衫。同朋友食完飯,男友打比我。就專登出來車我返屋企,佢今日仲特登買左條裙比我添。難得見佢就冇咁早放佢走,叫佢同我遊下車河先。不過一路渣車好難專心同我傾計,就泊低左一邊。唔知係咪耐 ...
當然要啦,唔係點引人入性...:smile_47:

我都好鍾意女仔係耳邊呻吟,會好high,相信你男友都會鍾意

長腿姐姐:smile_04:

引用:
原帖由 amethyst_23 於 2012-12-4 02:14 發表 查看引用來源
長腿姐姐:smile_04:
長腿真係好吸引..:smile_40:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆