上一頁下一頁
發新話題

我老婆點先可以令大家著火??#1 #4 #7 #22 #29 #45 #112 #165 #277 #366 #443

收藏  |  訂閱
519  121.5k

引用:
原帖由 couplescrazy 於 2011-7-11 19:04 發表 查看引用來源

發射目標錯誤,阿嫂唔食精的,哈哈
咁大大力射落COUPLE嫂對大波波度:smile_40:

引用:
原帖由 百勝龍 於 2011-7-11 07:08 PM 發表 查看引用來源

咁大大力射落COUPLE嫂對大波波度:smile_40:
記住有手尾,射完抹返乾淨d.....

引用:
原帖由 couplescrazy 於 2011-7-11 19:34 發表 查看引用來源

記住有手尾,射完抹返乾淨d.....
攞黎幫佢個FACIAL嘛:smile_30:

老兄,我同我太太一齊欣賞。

回覆220# 的帖子

引用:
原帖由 wongjo 於 2011-7-11 04:30 PM 發表 查看引用來源不知幾健康~ching你最多幾次?
又老實喎,我都3張幾,最多個次都係1晚3Q,但你話佢之前晚晚食,依家一入就軟(又無糖尿血壓),應該係心理或壓力因素。
其實我真係無冒犯之心 sorry先

引用:
原帖由 couplescrazy 於 2011-7-10 12:21 AM 發表 查看引用來源

多謝師姐意見,已經改左標題啦,我係新手,要你地多多指教呀
大哥,pm我ok ma?

引用:
原帖由 couplescrazy 於 2011-7-11 07:04 PM 發表 查看引用來源
我想知道,收到相既師兄有邊個會同老婆一齊睇我地d相呢?
仲有我呀!
Couple兄!

引用:
原帖由 couplescrazy 於 2011-7-7 01:35 AM 發表 查看引用來源
去到超市我地就搵個人少位置扮睇野,我就攬住老婆撩高條裙勁摸佢d 毛毛同妹妹,真係好激,跟住有個執貨仔行過來我地附近上貨,我就一邊摸一邊係佢耳仔邊講話果條友係我地隔離望住我地呀 (老婆背住佢所以睇唔到),老婆 ...
引執貨仔哩段有同感~:smile_47:
:smile_o12:

引用:
原帖由 couplescrazy 於 2011-7-7 02:57 PM 發表 查看引用來源
前兩年某月某日有人送左尖東某間酒店房比我地過weekend,間房係低層,望到下面馬路人來人往的,果晚12點幾左右行完街返到去房,沖完涼就同老婆挑逗下啦,玩到high high地,忽發奇想,不如企係窗口做,老婆話好喎,不 ...
個的士佬就正啦~:smile_o10:
大家滿足大家:smile_o12:

引用:
原帖由 couplescrazy 於 2011-7-10 01:35 AM 發表 查看引用來源
老婆呢幾日受到各位師兄強烈激勵,每次比我掂下佢身上任何一忽肉都變得好敏感,摸多幾下都會濕晒,於是琴晚再接再厲又黎多次,插入去5分鐘唔到已經潮吹左一次,老婆呢幾日經歷太多次高潮,開始有d頂唔住,實在要抖抖 ...
:smile_04:會唔會有發展到3p呢?嘻嘻~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆