上一頁下一頁
發新話題

前男友,我要你食左我!(心情平復返->再加相@p1)

收藏  |  訂閱
614  78.9k

引用:
原帖由 kenny9453 於 2011-1-23 12:57 AM 發表 查看引用來源

支持下先:smile_o12:
又有一個discuss波神.:smile_o06: :smile_o10:
我連排waiting list都未有份啦:smile_o05:

引用:
原帖由 polarland_2008 於 2011-1-23 01:07 AM 發表 查看引用來源
嘩~~ 傾到咁遠, 搭5到咀添:smile_o05:
支持下:smile_o12:
咁..我地由頭黎過啦:smile_o06:

引用:
原帖由 E莎belle 於 2011-1-22 01:33 PM 發表 查看引用來源

妹妹超開心添啦:smile_o13:
E 妹開心都咁夜都唔瞓呢… 係樹攪勿鬼?嘻嘻…唔通又…:smile_47:

引用:
原帖由 damabird123 於 2011-1-23 01:21 AM 發表 查看引用來源

E 妹開心都咁夜都唔瞓呢… 係樹攪勿鬼?嘻嘻…唔通又…:smile_47:
我睇周星星咋:smile_o13:

引用:
原帖由 E莎belle 於 2011-1-23 01:25 AM 發表 查看引用來源

我睇周星星咋:smile_o13:
睇周仔…咁簡單…一面睇一路攪之掛…

引用:
原帖由 E莎belle 於 2011-1-23 01:15 AM 發表 查看引用來源

咁..我地由頭黎過啦:smile_o06:
咁就我~~ 妳張相好引誘喎, 唔怕男友猜到嗎? :smile_o10:

樓主訓左未呢???

引用:
原帖由 polarland_2008 於 2011-1-23 01:29 AM 發表 查看引用來源
咁就我~~ 妳張相好引誘喎, 唔怕男友猜到嗎? :smile_o10:
哈哈~所以件衫我係未著過俾佢睇既,背景我都油哂囉:smile_o05:

我識做準備既:smile_o01:

引用:
原帖由 damabird123 於 2011-1-23 01:29 AM 發表 查看引用來源

睇周仔…咁簡單…一面睇一路攪之掛…
佢而家都唔係同我一齊~~神交呀!?

引用:
原帖由 E莎belle 於 2011-1-22 12:28 AM 發表 查看引用來源
想寫下野,不過又唔寫得同男朋友既故事,怕佢會知係我...

因為我識上黎呢度都係佢話我知有呢個世外桃源:smile_o05:

所以...唯有寫下我以前既傻事la!

長話短說入正題:

有個男人,之前係我男朋友 ...
E 妹,身材真係好野火喎…你一係大食格…係未?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆