上一頁下一頁
發新話題

我BF好想我畀個處人哋,重好想我第一次就畀人輪,我應該點呀? 姊妹請入

收藏  |  訂閱
303  16.4k

引用:
原帖由 chan9898 於 2011-1-26 03:20 PM 發表 查看引用來源

睇黎妳都好想被綁同多P.
吓,點解咁講?

引用:
原帖由 osakagirl_07 於 2011-1-26 03:25 PM 發表 查看引用來源

我聽講有,但形式唔同。好似sex party多啲,同埋啲男仔係要畀錢架。
係呀,香港的主要係多P,同日本的唔同.
日本的係會有特別主題,而香港的主要係做.

引用:
原帖由 chan9898 於 2011-1-26 03:28 PM 發表 查看引用來源

講arm一半。日本都有無主題架。但最重要係,輪姦學校係男女都無錢收,但亦都唔使畀錢。well, 如果個女仔住得太遠,有機會會有車錢津貼。

引用:
原帖由 osakagirl_07 於 2011-1-26 03:38 PM 發表 查看引用來源

講arm一半。日本都有無主題架。但最重要係,輪姦學校係男女都無錢收,但亦都唔使畀錢。well, 如果個女仔住得太遠,有機會會有車錢津貼。
點都好,香港的同日本一定好唔同.
人本人做事的認真態度,係冇人可以做到.

而香港的,真係大家都係做,做完,男的射左,女的滿足就係.
所以好多時香港的,去的女性都係大食,所出黎.
而男的就覺得有咁多女,可以玩得好開心.

心態完全唔同.

引用:
原帖由 osakagirl_07 於 2011-1-26 03:22 PM 發表 查看引用來源

喂喂,你咁講我mad架。我都係日本人嚟架。
我話日本人有道德...
你mad啲咩?

引用:
原帖由 chan9898 於 2011-1-26 03:28 PM 發表 查看引用來源

都唔係啦
都會有主題or有啲野玩
唔係齌做

引用:
原帖由 chan9898 於 2011-1-26 03:40 PM 發表 查看引用來源

點都好,香港的同日本一定好唔同.
人本人做事的認真態度,係冇人可以做到.

而香港的,真係大家都係做,做完,男的射左,女的滿足就係.
所以好多時香港的,去的女性都係大食,所出黎.
而男的就覺得有咁多女,可以玩 ...
係香港咁細與到熟人/比人唱既幾會大好多
日本大好多,啲人又有禮貌守規則多啲

如果你自己接受到, o係另一方面諗, 其實處又唔係d咩既..............可以當係一種經歷囉!

不過唔好咁易俾人呃, 要揀個o岩既先好俾佢! 唔好益晒d衰人!

我始終都唔贊成多p破處, 一定痛死你!!
引用:
原帖由 osakagirl_07 於 2011-1-26 14:10 發表 查看引用來源

Zoe姐姐,二百零幾個留言妳竟然全部睇耍!?!?:smile_24: 姐姐妳好好呀,多謝妳呀。*HUG* :smile_24:

但係如果連您都贊成嘅話,我個處咪好難保得住囉...嘩!!!:')

原來你呢度有自己地方, 黎打下招呼先

最緊要係自己接受同唔好做左後悔

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆