上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 22

收藏  |  訂閱
2.2k  51.5k

引用:
原帖由 青島超爽 於 2010-8-17 07:01 PM 發表 查看引用來源

咁腩樣仲叫禾同你出嚟? 食飯洗洗一人一碟呀? :smile_45:
食飯另計...禾講緊果D"食物"...唔係食落口果D...:smile_o01:

引用:
原帖由 pronto 於 2010-8-17 07:03 PM 發表 查看引用來源

企慣左自己柄埋牆角食....尼唔好搞企....企会咬你
係呀係呀...小心我發癲咬柒你:smile_o01:

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2010-8-17 07:05 PM 發表 查看引用來源

食飯另計...禾講緊果D"食物"...唔係食落口果D...:smile_o01:
咁仁k呢~~你坐嘅又唔揸得呀? :smile_45:

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2010-8-17 07:06 PM 發表 查看引用來源

係呀係呀...小心我發癲咬柒你:smile_o01:
fai fai....no no.....SIT:smile_03:

引用:
原帖由 青島超爽 於 2010-8-17 07:07 PM 發表 查看引用來源

咁仁k呢~~你坐嘅又唔揸得呀? :smile_45:
果D係手作仔...另計...

引用:
原帖由 pronto 於 2010-8-17 07:03 PM 發表 查看引用來源

企慣左自己柄埋牆角食....尼唔好搞企....企会咬你
好在茅同企去cp唶~~:smile_44:

引用:
原帖由 pronto 於 2010-8-17 07:08 PM 發表 查看引用來源

fai fai....no no.....SIT:smile_03:
我凸...:smile_o02:

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2010-8-17 07:08 PM 發表 查看引用來源

果D係手作仔...另計...
禾點腩知你幾時計呀~~等陣攬錯咗你爆禾樽喎~~

引用:
原帖由 青島超爽 於 2010-8-17 07:13 PM 發表 查看引用來源

禾點腩知你幾時計呀~~等陣攬錯咗你爆禾樽喎~~
禾唔係D咁中動既野...:smile_o05: 唔洗驚架...

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2010-8-17 07:15 PM 發表 查看引用來源

禾唔係D咁中動既野...:smile_o05: 唔洗驚架...
:smile_o10: 唔衝動就唔成日去叫g啦~~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆