上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 20

收藏  |  訂閱
1.6k  36.8k

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-7-8 11:06 AM 發表 查看引用來源
佢以為係眼球既原理..會跌出泥. :smile_30:
原來喇沙冇biology 讀

煎煎,福田區邊度按正骨好呀

轉新工,祝你以後搵多d錢再搵多d靚女沉下
引用:
原帖由 新日記 於 2010-7-8 10:51 AM 發表 查看引用來源
禾快要轉新工作 :smile_38:

要暫別沉船區 一段日子

實在非常珍惜 呢段同大家相處日子

感謝 大家

同時 自己 都會暫別沉船 (睇完成套 蝸居 :smile_42:  謝晒)

大家如果 對深圳 吃叫揼買 有咩 ...

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-7-8 11:07 AM 發表 查看引用來源

都係要壯士斷牙喇:smile_42:
呢幾日啜番夠皮 :smile_38:

mok 完 驚你飲奶刀矛力:smile_o03:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-7-8 11:07 AM 發表 查看引用來源

都係要壯士斷牙喇:smile_42:
其實返大6揾正統牙醫都可以既

引用:
原帖由 Campenella 於 2010-7-8 11:10 AM 發表 查看引用來源

食完小肥羊或大魚,去對面,水刀,大堂鬆腿,好c服架

引用:
原帖由 新日記 於 2010-7-8 10:51 AM 發表 查看引用來源
禾快要轉新工作 :smile_38:

要暫別沉船區 一段日子

實在非常珍惜 呢段同大家相處日子

感謝 大家

同時 自己 都會暫別沉船 (睇完成套 蝸居 :smile_42:  謝晒)

大家如果 對深圳 吃叫揼買 有咩 ...
點解呀,去邊度做野呀,上吾到網咩:smile_38:

高田兄,水刀系邊呀,近福田口岸嗎?
引用:
原帖由 golftin 於 2010-7-8 11:14 AM 發表 查看引用來源

食完小肥羊或大魚,去對面,水刀,大堂鬆腿,好c服架

引用:
原帖由 新日記 於 2010-7-8 10:54 AM 發表 查看引用來源

聽人講 大人係半ma醉

睇住企割 :smile_19:

d血標出黎

諗到呢度暈左 :smile_27::smile_27::smile_27:
吾好睇住囉:smile_35:

割左真係方便好多架:smile_15:

引用:
原帖由 Campenella 於 2010-7-8 11:10 AM 發表 查看引用來源

福田 大把啦

你近邊度?

大場: 4間 "水"記 + dont 慌 棕泉 + 嘉洋城 98~128

一般中場 98 4粒鍾 (兩粒大堂)

你問下自己:

按咩式先?

多數星期幾去

過夜?

同5同囡去?

通常逗留幾耐?

要青見女定技術 ?

做5做大堂?

sauna? 游水?

budget ?

玩5玩?

要5要:  任飲/飲食生果/雪糕/兵球/電腦選技師???

我 再介紹你 :smile_o05:

5會有一間全部野有齊 你諗下邊幾樣最重要

引用:
原帖由 新日記 於 2010-7-8 10:55 AM 發表 查看引用來源

mok牙 矛9痕貪過引搵女醫c :smile_44:

59夠力 有排你受:smile_13:
最近睇牙果個就係女EC黎:smile_47:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆