上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 18

收藏  |  訂閱
2.1k  45.1k

引用:
原帖由 巨頭 於 2010-5-31 02:08 PM 發表 查看引用來源

三皮 VIP套餐刀玩好多次:smile_o03:
隔日自己刨好,但最衰比賠率影响自己

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-5-31 02:17 PM 發表 查看引用來源
隔日自己刨好,但最衰比賠率影响自己
又係冷野吳感買呢:smile_o01:

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-5-31 01:29 PM 發表 查看引用來源
寶哥 你一巴星埋去,下次佢一定記得
3441兄, 你咪玩我啦, 如果一巴星埋去... 佢以為都記得我添呀. :smile_o03:

引用:
原帖由 KevinPo 於 2010-5-31 02:42 PM 發表 查看引用來源

3441兄, 你咪玩我啦, 如果一巴星埋去... 佢以為都記得我添呀. :smile_o03:
講笑啫, 係上面我哋係好有風度既,所以有咁多女女撲埋泥:smile_30:  但講到家教就要親力親為, 但有樣野我最不能接受....食野有聲最悪頂:smile_27:

高佬兄....Van兄.....知唔知龍兄下落?.......:smile_38:

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-5-31 03:01 PM 發表 查看引用來源
高佬兄....Van兄.....知唔知龍兄下落?.......:smile_38:
唔知呀, 你地有冇佢手機號碼?

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-5-31 03:01 PM 發表
兩個......cp之友........甘兄同龍兄...........:smile_o03: :smile_o03: :smile_o03:

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-5-31 03:01 PM 發表
有人出post........話cp.....有.....sn.....被查...........

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-5-31 03:56 PM 發表 查看引用來源

有人出post........話cp.....有.....sn.....被查...........
你又講..+五日细呢d:smile_14:

TO 1 6 9 師兄, 你得2500筆值租樓, 你水電汽有線上網管理都應該要500左右, 我介紹你去水圍皇崗條福民路再去區委方向一直行, 有一個小區叫眾孚新村, 四十多平方包家私電器1800左右, 我睇過ok的不過舊少少 :smile_o10:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆