上一頁下一頁
發新話題

今日遇到個QQ女,裸聊視頻,搞到成日想(完整對話係P6)(P25出相)

收藏  |  訂閱
394  82.7k

引用:
原帖由 M.GIRL 於 2010-4-7 15:30 發表

咁你要問返我honey啦~~:smile_o05:
你....簡直係正啦:smile_o12: 甜到爆:smile_o01:

引用:
原帖由 bbqowen 於 2010-4-7 01:29 PM 發表 查看引用來源

唉....機會好微LU
之前分組賽都唔夠打:smile_o03:
吾好咁灰心,未打過都未知邊個得吾得.
同埋要講教練用咩打法ar ma,摩帥我覺得佢ok架,同埋係2回合未必冇得打嘅.

引用:
原帖由 M.GIRL 於 2010-4-7 15:33 發表

好呀~~~ 好多日無做啦~~~:smile_o03: :smile_o03:
係呀...好餓呀我:smile_o03:

引用:
原帖由 M.GIRL 於 2010-4-7 01:30 PM 發表 查看引用來源

咁你要問返我honey啦~~:smile_o05:
不如妳比我試下之後話返比妳聽好吾好食咪得囉:smile_o10:

引用:
原帖由 kenny9453 於 2010-4-7 15:34 發表

吾好咁灰心,未打過都未知邊個得吾得.
同埋要講教練用咩打法ar ma,摩帥我覺得佢ok架,同埋係2回合未必冇得打嘅.
咁又係...我係國米fans唔一定會全力支持佢既!!
作客要有away goal先得:smile_o12:
加油!!殺入決賽:smile_o13:

引用:
原帖由 M.GIRL 於 2010-4-7 01:31 PM 發表 查看引用來源

點會bor~~~

我好鐘意個「嬲」字~~:smile_o01:
係咪架,妳2隻衰野咪鬼氹我喎:smile_o05:

引用:
原帖由 bbqowen 於 7/4/2010 01:34 PM 發表

你....簡直係正啦:smile_o12: 甜到爆:smile_o01:
e...You make me shy:smile_o05: :smile_o05:

引用:
原帖由 bbqowen 於 7/4/2010 01:35 PM 發表

係呀...好餓呀我:smile_o03:
我話我呀~~~:smile_o03:

引用:
原帖由 kenny9453 於 2010-4-7 15:36 發表

係咪架,妳2隻衰野咪鬼氹我喎:smile_o05:
係呀...呢個係一個陷阱..你小心d呀kenny:smile_o13:

引用:
原帖由 kenny9453 於 7/4/2010 01:35 PM 發表

不如妳比我試下之後話返比妳聽好吾好食咪得囉:smile_o10:
想試d咩呀...??:smile_o05:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆